Annons
Annons


HOW TO CLEAN LIKE A ROCKSTAR


God Morgon!

Jag klev upp som en Zoombie klockan 07.30 och sminkade mig! När jag var färdig får jag ett SMS från han som skulle bleka mina tänder att han har fått migrän och bad om att få omboka tiden 🙁 Typiskt!

Men nu har jag chansen att få ordning på KAOSET som befinner sig i mitt hem just nu! Det är inte bara det att det är grejer utspridda överallt och att jag inte dammsugit på 2 veckor utan alla lampor i köket har gått sönder så jag ser inte ett skit när jag lagar mat och handfatet på toaletten är igentäppt! Buuu jag har ångest över att ta hand om allt detta just nu men jag får väl helt enkelt sätta på min städlåt och köra en sådan här städning…

Annons

2 kommentarer till “HOW TO CLEAN LIKE A ROCKSTAR”

  1. åh jag kan inte se videon 🙁 står något om att det är något i videon som inte tillåts i landet?
    jag som så gärna ville se den. haha

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar