Annons
Annons


HOUSE TOUR I MITT RENOVERINGSKAOS


God morgon älsklingar! Detta inlägget är tillägnat alla er som känner er stressade över ert stökiga hem. Den som knäcker mitt hem i kaos skickar jag en present till. Hahaha. Här får ni en House Tour och uppdatering på renoveringen…

Annons

HALLEN

Direkt innanför dörren så möts man av denna vackra synen + ett moln av damm då de håller på att riva stora badrummet. 

BALKONGEN

Direkt till höger hittar vi stora balkongen som blivit en lastplats. Just nu står tvättmaskin, torktumlare och skräp där ute. 

KÖKET

Väntar fortfarande på delar till köket som blivit fel. Tyvärr måste vi ha de delarna innan renoveringen här kan fortsätta. Täckskivorna måste på innan vi kan montera diskbänken och diskbänken måste på innan de kan kakla och måla osv. Men leverans av täckskivor ska komma v 34 så håll tummarna. SNAAART!

VARDAGSRUMMET

Det här rummet har blivit en lastplats för material + fika rum för arbetarna. 

GARDEROBEN

Ja ni… här var det kläder 😀 Hahaha KAOS!

STORA BADRUMMET

Till sist kommer vi till det fantastiska badrummet 😀 Haha OMG säger jag bara. Låt dessa 5 kommande veckor gå snabbt!

Vi har nu bott i renoveringskaos i snart 5 månader och det börjar ta på krafterna. Det som tar tid är faktiskt leverans av material och produkter. Badrummet skulle egentligen ha renoverats under sommaren men eftersom fabriken med det kaklet vi ville ha hade stängt juli kunde de inte leverera kaklet för ens i slutet av augusti. Men men den som väntar på något gott! Ni får peppa mig 🙂

Ha en fin dag! Puss, I

 

 

13 kommentarer till “HOUSE TOUR I MITT RENOVERINGSKAOS”

  1. Tack fina <3 Mycket bra tips det ska jag absolut göra. Idag blir det jobb på ett cafe och träning och dusch på gymmet 🙂 <3

 1. Bor själv i ett byggkaos så jag vet hur trött man blir på det… Men alltså ert kök!! Så fint! Jag och sambon har inte bestämt oss för hur köket ska bli än men detta kan nog vara ett alternativ 🙂 Får man fråga vart det kommer ifrån? Lycka till med allt!

 2. Kommer bli så snyggt när allt är klart!! Håll ut lite till bara! 🙂 Er soffa och fåtölj är ju bara underbara – vart har ni köpt dem?

 3. OMG….jäklar va psykiskt påfrestande. Folk kan bli stressade för mindre?! Hoppas verkligen att det resterande rullar på och att det blir er drömlägenhet??

 4. Hej fina Ida! kan du snälla informera vilket företag som har hjälpt med renoveringen? Inte snickarna, men de som hjälpt med att hitta de snygga materialen och planering av renoveringen. Vi ska göra en stor renovering och behöver hitta en kontakt till någon som kan hjälpa styra upp.

 5. Hej!
  Vart kommer din lampfot i mässing ifrån som du har på fönsterbrädan i vardagsrummet? Jag har länge letat efter något liknande. Så fin!!!!

  Älskar dina bloggar och din blogg!! 😍😍

  Med vänlig hälsningar,
  Jessika

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar