Annons
Annons


HOT YOGA


IMG_4782.JPGIMG_4781.JPGIMG_4779.JPGIMG_4780.JPGIMG_4778.JPGIMG_4777.JPGIMG_4785.JPG

Hej mina finisar! Förra veckan så körde jag 3 hela yogapass i värme. Vet inte vad som hände men det bara blev så. Det jag körde igår var på Yogahimsa och var 1,5 timme långt. Det bestod mest av olika styrkeövningar som vi höll statiskt länge. Vi körde bla. övningarna på bilderna 1, 2 och 6. Riktigt svettigt blev det och har lite träningsvärk idag. I och med att jag inte har rest till värmen nu under vintern så känner jag ett behöv av att träna i värmen och bara älskar att kliva in i den varma studion!

Annons

Den här veckan vet jag inte om jag hinner med något yogapass tyvärr då jag har fullt ös och på fredag åker jag och Alex till Sälen och åker skidor. Wohoo jag är så sjukt taggad! Men ikväll blir det i alla fall Pole Dance vilket jag ser så mycket fram emot! Ska ni träna idag? ♥

20 kommentarer till “HOT YOGA”

 1. Jag har kört veckans utmaning och lite yoga hemma idag 😀 Skulle vilja dansa zumba ikväll men kan tyvärr inte 🙂 Vill så gärna testa på hotyoga, det är nog precis vad jag behöver!

 2. Hej Ida! Jag har en fråga angående lactovitalis och cellenzym som du har tipsat om. Jag har nämligen problem med min mage. Speciellt i skolan efter lunchen känner jag mig väldigt uppsvälld, gasig och detta leder till att jag får väldigt ont i magen. Jag vill verkligen hitta något som hjälper och har därför kollat på de båda tillskotten du pratat om. Min fråga till dig är vad skillnaden mellan lactovitalis och cellenzym är, och vilken jag ska köra på?
  Tacksam för svar!
  Kram <3

  1. Hej Lina! Det låter som du kanske äter saker som du är överkänslig mot. Lactovitalis bosstar med goda magbakterier som allts behövs medans cellenzym kan hjälpa dig bryta ner mat som kanske är tuff för din mage. Cellenzym kan absolut vara en bra ide att testa och den har hjälpt mig många gånger men jag tycker även du ska kolla över vad det är du äter som kan skapa problem? Gluten? Mjölk? Ägg? Så försök ta reda på vilken mat som skapar problem och sedan testa ta 2 cellenzym innan varje måltid och se om det blir bättre 🙂 Kramis

 3. Hej Ida!
  Jag vill börja med att säga att du är en stor förebild för mig och att jag gillar din syn på kost och träning. Du verkar också vara en genuint trevlig människa och bara genom att se dina videos får man lust att hänga med dig.
  Du har inspirerat mig till att gå över till att bli vegan. Med anledning av detta tänkte jag fråga dig hur du ställer dig till användandet av klädesplagg som tillverkas av material från djurriket. Äger/använder du något som är gjort av ex. skinn eller ull? Tänker du på att inte köpa saker av sådana material? Hur gör du? Är lite nyfiken, så är tacksam för svar.
  Kram!

 4. Häftigt med värmeyoga! Skönt när det är kallt ute kan jag tro 🙂 hade det funnits här där jag bor hade jag lätt gått på det! Jag har nog åkt på en influensa, igen, är jag rädd för. Jag som aldrig brukar bli sjuk. Men hoppas det snabbt går över 🙂

 5. Hej Ida! Först vill jag tacka för en inspirerande blogg! Nu till min fråga som jag är tacksam om jag får svar på. Jag är en tjej på snart 16 år som tränar 3-4 gånger i veckan och mestadels styrketräning då jag vill bygga muskler. Har tränat i 1,5 år men önskar att jag skulle märka mer resultat, kan tillägga att jag sköter kosten bra. Jag funderar på ett proteinpulver och fick detta tipsat http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/whey-protein-professional tror du att det skulle funka? Vilka andra proteinpulver skulle du rekommendera?

  Somsagt, tacksam för svar så fort som möjligt då jag gärna vill börja med proteinpulver snart. Kram 🙂

  1. Hej fina du och tack snälla! Proteinpulver kan absolut vara ett bra tillskott om du vill bygga muskler men jag skulle inte rekommendera det du skickade länk på då det är fyllt med massa sötningsmedel, taurin, mm. Vill du ha vassleprotein som det su skickade till mig är det absolut bästa alternativet det här –> http://welloteket.se/kategori/sport-traning/vassleprotein/

   Det är utan sötningsmedel och innehåller enzymer som hjälpetr till att bryta ner och ta upp proteinerna. Det är heller inte upphettat mer än 11 grader så alla proteinkjedjor är hela.

   Vill du ha ett veganskt protein så rekommenderar jag antingen hampaprotein –> http://welloteket.se/produkt/hemp-protein-powder-500g-eu-eko/ eller Risprotein –> http://welloteket.se/kategori/sport-traning/protein/protein-protein/

   Hoppas du fick lite tips. Kramis

 6. Hej Ida! Vilket smör/margarin anser du vara bäst att äta (ha på knäcke osv) om man har som mål att gå ner i fett%? eller ska man strunta i smör/margarin helt och hållet om man har det som mål? Skulle vara intressant att höra dina åsikter om det då jag känner mig lite vilsen inom just det!

  Kramis!

  1. Jag äter arken smör eller margarin då jag äter mest veganskt. Jag tycker det bästa är avokado, kokosolja, hummus eller något annat. Men om jag skulle välja mellan smör eller margarin så är naturligt smör bäst 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar