Annons
Annons


HOT YOGA


bikram-yoga-4bikram-yoga-1bikram-yogabikram-yoga-2

I söndags hängde jag med min pojkvän och hans mamma på 90min yoga i värme. Det är inte bikram yoga utan det heter stretch och release och är en blandning mellan styrka och stretch. Passet ser olika ut varje gång men just nu i söndags så körde vi en slags cirkelträning då vi gjorde varannan styrka och varannan stretch. Jag tror att det är 40 grader och för mig är det typ jobbigt att ligga still i den värmen så jag var ju helt genomsvettig efter.

Annons

Men superkul var det i alla fall och väldigt skönt att bli riktigt varm nu när det är så kallt ute 🙂 Har ni testat att yoga i värme? Gillar ni det? Puss, I

10 kommentarer till “HOT YOGA”

    1. Haha ja det där med namn är lite förvirrande och alla har typ olika namn på övningar så det kan bli lite knas ibland 🙂 Kramis

  1. Sara, det är ett jättefint ställe som heter Yogahimsa och ligger på Östermalm. Min personliga favoritklass är Bikram yoga i 40 graders värme. Det är sååå skönt att gå in i värmen nu när det är kallt ute!

 1. Hej Ida!
  När jag kör intervaller på löpbandet ( 1 min gå sen 1 min springa/löpa) i 30 min så blir jag mycket svettigare än när jag kör 45 min på crosstrainern. Men på crosstrainern står det att jag bränner mellan 650-750 kalorier på 45 min. När jag kör intervaller i 30 min på löbandet så bränner jag mellan 350-380 kalorier. Hur kan det bli så? Känner mig mycket tröttare och att jag presterat bättre när jag kört intervaller än crosstrainern. Snälla kan du förklara

  1. Hej Sara! Kaloriräkningen på konditionsmaskinerna kan du absolut inte lita på då de inte stämmer alls. Alla förbränner olika beroende på kondition, vikt mm. Så strunta i det och kör på det du vill köra istället. KRamis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar