Annons
Annons


HORMONRUBBNINGAR & ACNE


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

img_4149.jpg

För mig påverkar även balans i livet hyn. Stressar jag mycket, äter mat som magen inte gillar och sover dåligt så blir hyn sämre. En liten stund med yoga varje dag ger mig mer balans. 

(Länkarna i inlägget är reklamlänkar till min egen webshop Welloteket)

Godmorgon mina fina vänner! En av de frågorna jag får mest när det gäller kosttillskott (förutom viktminskning) är vad som kan hjälpa mot hormonrubbningar och acne? Jag är varken läkare eller hudspecialist så det jag säger nu kommer bara från egna erfarenheter. Jag själv gjorde ett hormontest för något år sedan och hade obalans. Använde Progesterall i ett år och gjorde om testet. Då var mina hormoner på en bättre nivå och nästan i balans. Har även bekanta som använt krämen och fått hjälp med svullenhet, pms och acne då det ofta hör ihop med hormoner. Så har man obalans i hormonerna så kan det vara en bra ide att ge krämen en chans. Men man ska veta att det är naturläkemedel och hjälper inte över natten utan man får ha tålamod.

Sedan sägs det också att Maca ska ha en hormonreglerande effekt. Vet många som idrottar hårt som älskar just Maca då den även är fylld med bra protein och har en uppiggande effekt. Har man hormonella problem så skulle jag läsa mer om just de 2 produkterna.

Annons

Måste ven dela med mig av ett mail jag fick nu i veckan. Uppskattar verkligen när ni skickar sådana recensioner till mig. Så kul att höra era historier 🙂 Tack snälla för att ni delar med er ♥

”Hej Ida! Jag har haft problem med min hud i 6 års tid, framförallt med kraftig acne i ansiktet. För ungefär två år sedan blev jag så leds och bestämde mig för att ta isotretinoin som läkarna rekommenderade. Vilket fungerade jättebra men efter ungefär efter 6 månader då jag slutat med dem så kom de tillbaka. Den här gången ville jag inte börja äta dessa tabletter igen då biverkningarna är många och bestämde mig då för att återigen testa olika alternativ själv först. När jag såg att du rekommenderade ProgesterAll, hade jag nästan gett upp helt och bestämde mig för att det här var sista försöket. Nu är jag otroligt glad och tacksam för att jag testade denna produkt, då det är det enda som har fungerat på mig. Visst jag tänker inte ljuga, jag har kvar lite men det är nån finne då och då men inte hela kinderna full och det kan jag leva med. Numera kan jag lägga mig på kudden utan att plågas och min sambo kan pussa mig på kinden utan att jag skriker att han inte får röra mitt ansikte då det gör så förbannat ont. Nu är det bara ärren kvar som jag får försöka ta tag i och förhoppningsvis läker dem iallafall lite med tiden. Men ärligt talat så är ärren lindrigt om jag jämför med den smärtan acnen gav mig. Tack så mycket Ida det här har verkligen hjälpt mig otroligt mycket!”

Nej nu ska jag bege mig till tandläkaren och sedan 11 års kalas för min kusin! Wii så mysigt! Ha en fin lördag fina ni!

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar