Annons
Annons


HÖG PÅ DANS


Å herregud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Har varit och dansat i 3 timmar i sträck. Först var det balett. Super bra balettlärare faktiskt. Efter det var det jazz med Zain. Shit vad kul jag hade!  jag har inte tagit en kommersielldansklass på säkert 6 månader och jag njöt av varenda sekund! TACK bästa Zain för det!

Annons

Här har vi snyggingen…

Nu har jag precis kommit hem och fått i mig Sveriges största portion Köttfärssås med matvete och turkiskyoghurt. MUMS! Ibland undrar jag hur många liter min magsäck rymmer? Vart tar maten vägen liksom? Haha för jag är inte supermätt! Gott var det i alla fall!

Nu blir det ännu mera dans. Ska hålla privatlektioner, audition och vanlig undervisning och coachning. Måndagar består av dans hela dagen ut! Bra dag!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar