Annons
Annons


HITTA/SÖK EN NY TRÄNINGSVÄN


IMG_8124-1024x1024

Hej mina fina vänner! Jag brukar någon gång om året göra ett inlägg om att söka träningsvänner här på bloggen och har nu fått många förfrågningar om ett nytt sådant inlägg, så vi kör.

Det funkar som så att man helt enkelt skriver lite om sig själv, vart man bor, vad man tränar och vad man söker nere i kommentarerna under detta inlägg. Man kan både skriva en ”kontaktannons” eller svara. De här inläggen har blivit väldigt populära och jag tror många av er hittat nya träningsvänner genom de här inläggen genom åren vilket är så coolt och kul!

Annons

Tycker ni det är tråkigt att träna själv eller bara vill ha en ny träningsvän så var inte rädda för att skriva en annons eller svara. Var inte blyga utan kör bara! ♥

89 kommentarer till “HITTA/SÖK EN NY TRÄNINGSVÄN”

 1. Jag är en glad och sprallig tjej på snart 19 år som älskar allt som har med träning och hälsa att göra. Jag bor i Stockholm, och skulle tycka det vore såå kul att få lite fler träningskompisar!

  Jag gymmar på 24/7, så om du också gymmar där är det ju perfekt! Men min stora passion är boxningen. Jag har precis bytt klubb till Stockholm Kickboxning. Tränar du där? Eller vill du testa? Hör av dig!

  Sedan älskar jag även att dansa. I hela mitt liv har jag dansat, allt ifrån streat, hiphop och dancehall till salsa batchata och merengue. Gillar du också att dansa? Vill du gå ut nån gång tillsammans? Då främst dancehall, salsa och bachata. Hör av dig!

  Vill du kolla in mer om vem jag är, kolla in min instagram @fitsponikita, min blogg nikitalindblad.isilife.se eller skriv till Nikita Lindblad på Facebook.

  Puss och kram!

 2. Linköpingsbo på 24 år som tränar lite allt möjligt. Just nu mestadels löpning då jag har som mål att springa ett maraton nu i november (riktigt nervös!) men tränar också mycket styrketräning, tennis, spinning osv.

  Vore riktigt kul om det var någon som skulle vilja hänga med på en lång löptur (eller intervaller som jag har väldigt svårt att köra själv) eller som är duktig i tennis och vill spela någon gång 🙂 Gillar att testa nya träningsformer också!

  Kontakta gärna på mejl: [email protected]
  Du kan också kolla in min instagram @sofiahager

 3. Hej! 25 år och ska precis flytta till Malung i Dalarna! Söker därför träningskompis där som gillar att lyfta tungt och kanske vara ute på fjället och vandra eller åka skidor. Ålder,kön spelar ingen roll bara du gillar att lyfta! Det finns tydligen två gym i Malung men eftersom jag inte flyttat dit ännu så kvittar det vilket av dem du gymmar på. Så vill du ha en envis och glad träningskompis hör av dig till: [email protected] eller Instagram: Shamandaliex

  Kram!

 4. 28 år, gymmar på förmiddagarna på Fitness24seven på Olskroken i Göteborg. Söker en gymbloggarkompis som vågar ta bilder i gymmet, min kille vågar inte 😉 Kör tung styrka eller intervalllöpning i perioder.

 5. Jag är föredetta gymnast, dansare, numera PT Inriktad på crossfit.

  Bor i Årsta och har mycket ledig tid på dagarna.
  Söker någon som vill träna utomhus, löpning med inslag at kroppsviktssträning, och som kanske vill luncha ihop eller laga vegetarisk eller raw-food ihop:-)

  [email protected]

 6. Hej! 18 år och bor i Katrineholm men går i skola i Eskilstuna så båda alternativ skulle fungera. Springer och kör styrketräning främst, men är öppen till att prova något nytt.
  Går att hitta mig på @sofia_wigren på instagram eller @sofiawigren på twitter ELLER kommentera i vilket inlägg som helst på min blogg sofiawigren.for.me.

 7. Hej Ida!
  Jag undrar hur du ställer dig till sojaprodukter. Man har ju hört att det inte är så bra att få i sig för mycket soja. Jag äter både sojayoughurt, dricker sojamjölk, äter sojabönspasta varje dag… Är det farligt? Tacksam för snabbt svar!!

 8. vad roligt med ett sånt här inlägg! helene heter jag & är 22 år..bor i uppsala där jag jobbar som ekonomiassistent, parallellt pluggar jag ekonomiprogrammet på distans 🙂

  är öppen för att testa på nya saker då jag gillar när fritiden inte alltid ser likadan ut..men jag gillar träning, framförallt styrketräning & löpning 🙂 annars lagar jag gärna mat (raw, veganskt), fikar, går promenader eller har myskvällar.

  hör gärna av dig om du tycker jag verkar intressant, på min instagram @heleneanderssons eller [email protected]!

 9. 18 årig tjej från Örebro!
  Älskar att träna styrketräning och studerar samprogrammet på vardagarna. Jag har inget speciellt mål med träningen förutom att jag gör det för jag tycker det är roligt. Har dansat hela mitt liv också så gillar du dans så kan vi köra några danspass tsm!
  Kram!
  Hör av dig via min instagram: Vilmasparby

 10. Hej! Är 24 år och bor i närheten av Ludvika i Dalarna. Söker någon som tycker om att köra gruppass, styrketräning, löpning eller bara promenader.

  Min insta är – mathildasmahl

  1. Hej Mathilda! 😀 Heter också Mathilda och stavas med H haha och är ifrån Ludvika, men bor nu i Borlänge. Vart mer exakt utanför bor du? =) Jag tränar på 24/7 här i Borlänge. 🙂

   Med vänliga hälsningar

 11. Hej! 23-årig tjej som bor i Göteborg. Gillar att löpträna utomhus och att powerwalka. Har gymkort på SATS. Hör av dig här i kommentarsfältet! 🙂

 12. Hejsan! Jag är 25 år och bor i Stockholm. Tränar på Fitness24seven och går även en hel del promenader. Söker någon att träna eller promenera med. Tränar för att jag tycker det är kul och det skulle bli ännu roligare att ha en träningskompis att dela passen med 🙂 Tycker även om andra träningsformer och sporter så kom gärna med nya tips. [email protected]

   1. Hej Sofie! Fitness24seven, är främst på gymmen inne i stan, typ Regeringsgatan men också mycket på Kungsholmen 🙂 Tränar du också 24/7?

  1. Hej tjejer! Även jag är 25 och bor i Sthlm. Tränar på 24/7, oftast på Stureplan om jag inte går på pass på Regeringsgatan/Hötorget. Reser mycket i jobbet dock så planerar alltid mina träningsveckor på söndagarna. Hör av dig! 🙂

    1. Hej! Är också 25 år och tränar på 24/7, ofta inne i stan vid Hötorget. Kan gärna hänga på något pass :).

 13. Hej! Jag är en positiv och framåt tjej som är 20 år och bor i stockholm. Har tidigare kört Taekwondo ca 8 år och nu gymmar jag några gånger i veckan på Sats. Älskar även att ta powerwalks/jogga, kan inte springa för snabbt då mitt knä inte vill hänga med riktigt 😉 Vore väldigt kul att hitta någon att träna med några gånger i veckan, är väldigt öppen för all typ av träning 🙂

  Ha en fortsatt fin dag!

  1. Hej jag tränar också på Sats, har själv lite problem med att springa pga min fot men du får gärna adda mig på facebook eller skicka ett mail så kan vi prata mer 🙂 har också gärna ngn att träna med. / Jennifer Capdevila

   [email protected]

  2. Hej! Jag är en 21-årig tjej som också tränar på Sats i Stockholm. Vill gärna hitta någon att träna med så om du fortfarande är intresserad får du gärna höra av dig. Är precis som du öppen för all typ av träning.

   Hör gärna av dig!
   [email protected]

 14. Hej!
  25-årig tjej som bor i Jönköping här! Är ganska ny i stan och tycker det hade varit kul med en träningskompis 🙂 Tränar mest på gymmet, men är även ett fan av löpning och utomhusträning. Hör av dig i kommentarsfältet!

    1. Jajjämen! Vi kör oftast det vid juneporten! Styrka, spinning å yoga! Du får hängs på oss nån gång!
     Insta kajsafriberg

  1. Hej!

   En till Jönköpingsbo här! Tränar på Cardio club men är ute och springer/cyklar en del så vill du ha sällskap hänger jag gärna på!

 15. Hej!
  Mitt namn är Frida Johansson och jag är en (snart) 22-årig tränings- och hälsotokig tjej :). Jag kommer ursprungligen från Åland, har studerat i Helsingfors men har nu flyttat till Stockholm eftersom jag fått jobb som fysioterapeut här. Gällande min träningsbakgrund så har jag under hela min uppväxt tränat och tävlat i artistisk gymnastik. Nuförtiden löptränar jag och kombinerar det med gymträning (jag skaffade just träningskort på SATS). I tillägg till detta älskar jag att promenera i höstvädret och laga god mat! Eftersom jag är ny i Stockholm skulle det vara roligt att lära känna nya människor med liknande hobbys. Vid intresse skriv till min mail: [email protected] 🙂

  1. Hej Frida,
   Jag tränar också på SATS, lite olika ställen, men mest på den södra sidan. Man kan säga att jag också är ny till Stockholm, då jag har studerat i USA i fyra år och precis flyttat tillbaka så skulle också vilja lära känna nya människor. Jag skickar ett mail till dig också 🙂

 16. Är en tjej på 22 tränar på sats i Stockholm. Tränar mest styrketräning men älskar att ta en promenad som träning.
  Tråkigt att träna själv och inte lika motiverande samt lära känna nya människor.
  Hör av er

  1. ej! Jag heter Jennifer, är 21 år och bor i Uppsala. Då jag har pojkvän i stockholm är jag där en del. Vore väldigt kul att lära känna någon mer med träningsintresse! Kanske en långpromenad, en löptur eller ses på någon hälsosam lunch? 🙂

   Kram Jennifer

   1. hej jennifer!
    jag skrev en kommentar längre upp men såg att du också bor i uppsala 🙂 och jag ses gärna & hittar på något om du tycker de låter roligt!

    1. Hej tjejer! Jag bor också i Uppsala och hittar gärna på något, vart tränar ni? Själv tränar jag på Actic! 🙂

 17. Vilken rolig idé- att hitta nya träningskompisar genom din blogg Ida! 🙂

  Jag är en 22-årig tjej som bor i Lund och pluggar termin 5 på Fysioterapeutprogrammet. Har en bakgrund som elitsimmare och har tränat väldigt mycket under många år. För ett år sedan bestämde jag mig för att avsluta min elitsatsning för att jag inte upplevde den glöden och träningsglädjen som jag gjort alla andra år. För mig är är det viktigt att träning inte är ett ”måste” eller något som skapar ångest. Träning för mig ska innehålla endorfiner och glädje! Jag har varit van att träna ihop med andra under hela min uppväxt och jag kan sakna den gemenskap som fanns när jag tränade ihop med andra.
  Jag tycker det är roligt att variera olika träningsformer och i nuläget kör jag styrketräning och löpning för det mesta. Har gymmat på Actic Delphinenbadet under ett års tid, men funderar på att börja träna på Gerdahallen. Att träna utomhus i naturen är också något som ger mig härlig energi!
  Skulle vara roligt att träffa en ny träningskompis helt enkelt! 🙂

  1. Hej Linnea! Jag är också 22 år, bor i Lund men pluggar termin 2 på Fysioterapeutprogrammet!;) jag kör också styrketräning, och har börjat med lite löpning nu också. Dock tränar jag på 24/7, du har inte tänkt börja köra där? 😀

   1. Hej Isabel! Gud vad roligt att du också går fysioterapeutprogrammet i Lund! 😀 Världen är liten 🙂 Jag kommer nog att köpa mitt gymkort på Gerdahallen för tänkte prova lite av deras pass eftersom de har så stort utbud av roliga pass där! Men skulle varit skoj att köra något styrkepass tillsammans! I stadsparken har de ju ett bra utegym också dit man kan gå! 🙂 Vill du ses någon dag och köra ett pass där kanske? 😀

  2. Hej! Jag är 20 år och pluggar min tredje termin på juristprogrammet i Lund! Har nyligen också skaffat gymkort på Gerdahallen och tycker att det är toppen där! Hade varit jättekul om vi kunnat träna tillsammans 🙂 Gillar också att variera träningsformer, springer en del i nuläget och går mycket på pass! 🙂

  3. Heej! Tränar på Gerdahallen i Lund, och har samma inställning till träning. Jag studerar biomedicin, hälsovetenskap! Vore kul att gå på något pass ihop! Fortfarande intresserad? 😀

 18. Hej!

  Kul idé! 32 årig tjej bosatt i Malmö. Tränar mycket styrka på fitness24seven. Skulle vara roligt med en gymkompis eftersom jag i stort sett alltid tränar själv. Vill även börja löpträna eftersom min kondis är 0, så det skulle vara roligt om någon mer hade det intresset så man kan peppa varandra och kanske sätta upp något mål för nästa sommar 🙂 Släng iväg ett mail i såna fall till : [email protected]

 19. Just turned 30 ( feel 22 ) 😀 I live in Stockholm and play badminton , if anyone is interested in playing ?

  Also I’m a new be yoga girl and WOULD LOVE a yoga partner !

  Xoxo

 20. Dåligt med smålänningar här, men jag gör ett försök!
  24 årig tjej från Ljungby. Det blir mest styrketräning för min del, men är alltid öppen för att testa nya träningsformen om tillfälle ges. Powerwalks i den friska höstluften är dock magiskt!

 21. Hej!
  Mitt namn är Lisa, bor i stockholm och är 21 år gammal. Är medlem på sats och brukar mest gå på olika pass. Har även tidigare sprungit en hel del så det är även något jag tycker är roligt! Vore kul med en träningskompis då det blir betydligt roligare att träna när man är fler, sen är det alltid kul att lära känna nya människor! så hör gärna av er så kan vi prata mer 🙂
  Min mejl är [email protected]

  Kram

  1. Hej Lisa,
   Jag tränar också på SATS. Vad för typer av pass brukar du köra? Själv kör jag mest yoga pass eller styrketräning, går lite i perioder. Jag skickar även ett mail till dig 🙂

 22. Hej! Jag heter Hanna och är 18 år. Jag bor en liten bit söder om Stockholm och har just nu medlemskap hos SATS. Tycker om de flesta träningsformerna men några jag tycker är extra kul och härligt är längre promenader, crossfit/crosstraining, löpning, olika pass och vanlig styrketräning. Är öppen fördes mesta och vore hur roligt som helst med en ny träningskompis! Äldre eller yngre spelar ingen roll! Kram.
  mail: [email protected]

 23. Jönköping, Friskis och Svettis här! Tjej på 20 år som har gymmat ett par år och har en bakgrund inom framförallt badminton men även fotboll orientering, dans och mycket annat! Kör enbart gym då pass inte är min grej, även om jag är lite nyfiken på yoga (har allkort så kan gå på passen om jag vill). Vill någon hänga på och köra med mig någon gång är ni varmt välkomna att hänga på! Kan inte springa pga en skadad fot men går många skogspromenader med hunden, de är man också välkommen att hänga med på om man skulle vilja det! 🙂 Finns på bloggen (www.fawh.blogg.se samt instagram @thefny)!

 24. Helsingborgare, knappt 2 månader kvar som 17 åring.
  Hållt på med hästar och ridning hela mitt liv, men tränar nu för tiden även parkour och tycker det är kul med träning överlag. Löprundor, styrka och t.ex yoga är härligt det med. En allätare helt enkelt. 😉

  Går sista året på gymnasiet och är en glad och sprallig tjej som tycker om att träffa nytt folk! Har också stort intresse för matlagning, resor och att leva LAJF – som är underbart!

  Hör gärna av dig! 😀
  Insta – bellsfelixo

 25. Hejsan hejsan! Jag är uppvuxen i Sthlm, men bor nu i Uppsala då jag pluggar till journalist. Jag gymmar på Campus1477 och har precis blivit förtjust i styrketräning. Utöver det så älskar jag bollsporter, men älskar träning överlag och går på nästan vilket pass som helst. Jag söker en träningspartner 🙂 min insta är: sagalindqvists om du vill kontakta mig skriv till [email protected] kram!

 26. Mitt namn är Jennifer, 21 år och jag tränar på SATS i Stockholm. Jag har tillgång till alla gym i city så är flexibel. Älskar att gå på pass, kan ingenting vad gäller styrketräning men skulle mer än gärna lära mig. Är så pepp på att träna hela hösten men skulle vara superkul att ha något att köra stenhårt tillsammans med! Skicka ett mail till mig om det låter intressant 🙂 [email protected]

 27. Hej tjejer! Är 24 år och nyinflyttad i Göteborg, gymmar och går på passen på Fitness 24/7 i stan. Är på jakt efter en träningskompis, skriv här i kommentarerna!!! Kramis 🙂

  1. Hej Lina! Skrev längre upp bland kommentarerna, är 22 år och bor också i Göteborg 🙂 Jag gymmar iofs på SATS, men gillar du utomhusträning eller powerwalks så hör av dig så kanske vi kan ses! 🙂 /Caroline

   1. Jag är 23 år och även jag från krokarna (gymmar dock på fysiken) men älskar utomhus träning och Skatås/Slottskogen är ju perfekta platser 🙂

 28. GÖTEBORG!
  Jag heter Miranda är 22 år gammal och bor i Göteborg. Är personlig tränare och arbetar som det men själv gymmar jag på Nordic Wellness, löptränar, styrketränar och gillar allt som heter fart, fläkt och svett samtidigt som jag försöker gå på hot yoga 1 gång i veckan för att komma ner på jorden. Pratade med min pojkvän senast igår om att jag verkligen behöver en träningskompis(haha..) eller flera! 🙂 Ju fler desto roligare!!
  Kram
  http://mirandakallhage.isilife.se
  [email protected]

  1. Hej! Har precis slutat med elitidrott och behöver lite motivation, varför inte en ny träningskompis?:) vilket gym brukar du köra på?:) /Sanne

  2. Hallå!
   Även jag är göteborgare och skulle behöva någon att möta upp för morgonträningen och helgträningen. (Tävlar i boxning och spenderar lite kvällar där )

   Vore perfekt med lite nya träningskompisar. Gymkortet har jag på fysiken åh juste 23år gammal. 🙂

  3. Hej! Jag är 25 år och nyinflyttad i Göteborg. Tränar också på Nordic Wellness och det vore roligt att hitta en träningskompis 🙂 Kram!

 29. KARLSKRONA!

  Inte många blekingebor här men ger det ett frösök! Är 23 år älskar att träna. Tränar just nu för det mesta på gym eller tar en löprunda. Tycker dock det är väldigt roligt med cirkelfys och crossfitinspirerad-träning men är inte så kul att göra ensam, så hade vart kul att hitta någon likasinnad som gillar träning!

  [email protected]

 30. Hej!
  22 årig tjej som bor i Växjö. Pluggar termin 7 på socionomprogrammet och gymmar endel på idrottskliniken. Hade varit skoj med en träningskompis då jag oftast tränar själv vilket kan vlli ganska segt ibland 🙂

 31. Hej!
  Rolig idé! Jag är en tjej som blir 23år om ca en månad. Har precis flyttat till Stockholm från Gotland så känner inte särskilt många. hade varit riktigt roligt att hitta en eller flera träningskompisar! Ska köpa ett gymkort men har inte bestämt mig för var ännu. Vart tränar Du? 😀

  1. Hej Angelica,
   Vad roligt att du har flyttat till Stockholm. Jag tränar på SATS, tillgång till alla SATS gym i Stockholm, skulle vara väldigt kul att träna tillsammans någon gång 🙂 Vad för typ av träning föredrar du?

 32. Hej!
  Jag är en 22årig tjej som precis har flyttat till Linköping för att läsa min master. Jag tränar på campushallen och letar en träningspartner som skulle vilka köra lite BBG ihop. Jag har även som mål att springa ett halvmara i höst. Jag skulle gärna vilja hitta någon som man kan springa ihop med och peppa varandra!

  Nås på [email protected] 🙂

 33. MALMÖ!

  Fitness 24 Seven är gymmet jag går till. Spinnar 2-3 gånger i veckan och har en hat-kärlek till GRIT-passen. Behöver dock mer variation i min träning för att utmana mig själv. Söker en träningskompis som verkligen gillar att pressa sig till max! 🙂

  pernillafux är min instagram där jag nås bäst.

 34. Hej!

  Ett långskott här. Har flyttat till Köpenhamn! Har vi några svenskar där så tränar jag jättegärna. Jag gillar att träna intensiva HIT pass, jogga i parken eller bara promenera.

  maila mig: [email protected]
  Kram, Tess

 35. UMEÅ!

  Superkul idé och hade varit så kul att hitta någon löparkompis som bor i Umeå! Pluggar psykologi här och tränar inför maraton i november, så tveka inte att höra av er om ni har lust att följa med på både långa och korta löparrundor och utforska all fin natur här! 🙂

  Maila till: [email protected]
  Kram, Saga

 36. BORLÄNGE!
  Hejsan alla tränings entusiaster. Jag är en tjej på 26 år som tränar på 24-seven i stan i Borlänge.
  Tränar både kondition och styrka med varierande upplägg för att stimulera alla kroppens muskler. Just nu har jag haft ett uppehåll p.g.a smärta men känner att jag behöver komma igång och själva smärtan är egentligen inget hinder bara tagit all min energi. Men skulle vara roligt om jag fick någon att träna med. Blir så mycket roligare då. 😀
  Om du bor i Borlänge kan du väl höra av dig! Ha det bra alla.

  Med vänliga hälsningar / Mathilda

 37. UPPSALA

  Hej, jag är 20 år och läser till sjuksköterska i Uppsala! Just nu tränar jag mest löpning, men jag gillar allt från bollsport till att ta promenader. Under vinterhalvåret brukar jag mest gå på olika pass på gymmet. 🙂 [email protected]

  /Sofia

  1. Hej! Jag bor också i Uppsala! Vilket gym tränar du på på vintern? Själv tränar jag på Actic 🙂 ses gärna och tränar 😀

 38. STOCKHOLM

  Hej, jag heter Ronja och är 23 år. Nyligen flyttat hem till Stockholm då jag har studerat 4 år i USA, så skulle vara kul att träffa nya människor, både för träning, men även utanför. Jag tränar på SATS, har tillgång till alla gym i Stockholm, men bor på söder sida om stan så är smidigare att gå till en där 🙂 Tränar oftast yoga och styrketräning, går lite i perioder vad jag föredrar, men jag är även öppen för andra pass samt att gå på promender 🙂 [email protected]

  1. Här är en annan nyinflyttad Stockholmsbo! Heter Linnea, är 26 år och tränar med på SATS 🙂 Ägnar jag mig mest åt löpning, styrketräning och yoga, men har börjat testa några olika pass för att variera litegranna och är väldigt öppen för att testa olika träningsformer. På dagarna jobbar jag mest (marknadsföring) och träningskompisar känns som ett himla bra sätt att hålla uppe motivationen nu när höstmörkret börjar komma smygande!

   1. Hej på er! Jag är också hyfsat nyinflyttad till Sthlm och bor på Östermalm, tränar på Nordic Wellness men kör mest löpning/promenader och vill även köra så mkt yoga som möjligt. Vore kul om vi kanske kunde dra ihop ett gäng och träna tillsammans och lära känna varandra eller vad säger ni? 🙂
    [email protected]

 39. Hej,
  Jag är 22 år gammal och bor på Lidingö. Jag har ett SATS kort. Jag älskar nya utmaningar och brukar idag köra mycket spinning, styrketräning, yoga och försöker löpträna. Jag vill ha en träningskompis som tycker om att utmana mig. Gärna någon som vill testa nya saker exempelvis följa med och köra bouldering och liknande.
  [email protected]

 40. Jag är en aktiv tjej som söker träningskompisar i växjö. Jag kör löpning, promenader, kangoojumps gym och är öppen för att prova de mesta 🙂

  Skriv till mig om du älskar att träna!

 41. GNESTA!
  Jag heter Rebecca och är 15 år och ca 7 månader, bor i lilla gnesta och tränar på gymmet som heter Hälsohuset! Förmodligen ingen som bor där men om det skulle vara så, kontakta mig på instagram, heter Plantifulathlete.

 42. Hej! Jag är en 17-årig tjej som bor i Göteborg och tränar på Nordic Wellness. Skulle vilja ha en träningskompis att gå på pass med eller bara köra styrketräning!
  Snapa mig gärna på sagasagas eller skriv på insta sagaforsman 🙂

 43. Hej,
  Är en 22 årig tjej som tränar på SATS, precis flyttat till Sollentuna! Någon som bor i närheten och tränar där?

 44. Hälsointresserad 22årig tjej från Jönköping. Tränar på Nordic Wellnes.
  Hade varit kul att träna med någon ibland, köra ett pass eller bara ta en promenix.
  Släng iväg ett mejl till [email protected] 🙂

 45. BORLÄNGE
  Hej! Julia, 23 år. Tränar på Actic Maserhallen, gillar varierad träning och tränar även PGB. Söker någon att träna allt möjligt med faktiskt. Gillar att gymma och simma men även gruppassen. Jag tränar dessvärre ensam så det är svårt att ta sig till gymmet ibland.

 46. Hej! Jag är en tösbit på 24 år som är strandasatt i Linköping!

  Jag tränar styrketräning och olika former av cardio 5-6 ggr i veckan. Jag älskar att sätta ihop olika pass ex. Hiit pass och ”grit” inspererade pass. Vore roligt att få utföra nått liknade tillsammans med någon annan än mig själv haha! Även få inspo av någonannan och lite pepp! Har precis börjat köra pump och går även på hotyoga då och då, är alltså villig att testa nya saker!!! 😀

  Jag tränar på worldclass i city Linköping (vid rece).

  Kolla gärna in min insta (sofieliljegren) om någon vart nyfiken 🙂 kram!

 47. Hej! Jag är en tjej på 19 år som bor I Stockholm. Tränar på 24/7 och har tyvärr väldigt mycket fritid framöver som jag förhoppningvis vill fylla med träning.
  Just nu befinner jag mig för det mesta på pass då jag inte är så van att träna med alla verktyg och maskiner på gymmet men skulle vara grymt om man hittade någon som kan lite mer som kan lära en lite. Om jag faller I din smak var inte rädd att hör av dig. [email protected] (tyvärr en mailadress som jag haft sedan jag var 13…)

 48. UPPSALA

  Bor i Uppsala och söker träningsvänner 😀 tränar på Actic men kan tänka mig ta powerwalks utomhus också. Är någon intresserad är det bara att skriva till mig på min instagram: hannaeandersson. Kram 🙂

 49. Norrtälje

  Söker nya träningsvänner både i Norrtälje och Stockholm och även andra städer, alltid kul att prata om träning eller ha en träningsvän att ta promenader eller träna med! Jag är 31år. Gillar intervaller, yoga, styrketräning, promenader samt dans och rörlighetsträning.

  Maila till:[email protected]

 50. Hejsan! Vet att jag är jättesent ute men tänkte kolla om det är någon som tränar i täby som vill ha sällskap?

  Min insta: Sagalindqvists

 51. Ett år senare! Någon som tränar på fresh fitness i stockholmstrakten? Jag är 18 år och tycker mycket om både styrketräning och kondition. Skulle vara super att hitta en träningskompis. 🙂

 52. HEJ .. jag söker efter någon som vill träna med mig och bli träning vän 😉 .. gärna kontakta mig om du är intresserad !

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar