Annons
Annons


HITTA BALANS I LIVET


IMG_2474.JPGSitter nerbäddad i min soffa hemma och tänker. Jag förstår inte varför människor alltid vill placera folk i fack och varför måste allt vara så svart och vitt? Ibland blir jag galen på folk som är fördomsfulla och tar allt till det extrema.

Annons

Jag äter för det mesta bra och nyttigt, jag gillar raw food, ekologisk mat, ekologisk hudvård mm. men jag dricker även kaffe varje dag, jag äter choklad, jag äter inte alltid ekologiskt, jag spray tannar mig ibland, jag använder oekologiskt smink osv. Till 80% försöker jag hålla mig till nyttigt, bra, ekologiskt och rent men om jag 20% gör/äter/använder något som går utanför det så gör det mig inget. Lite gifter dör man inte av och kroppen har reningsapparater som tar hand om dessa gifter. Där emot så ger min annars så rena livsstil utrymme för att sväva iväg. Hade jag levt på halvfabrikat, snabba kolhydrater, rökt, druckit alkohol, käkat godis så kanske en spraytan eller några koppar kaffe om dagen gjort att bägaren runnit över och mina organ inte klarat av att rena kroppen. Så en balans är det bästa. Lite flummigt inlägg här men känner att det är en viktig fråga att ta upp då många lätt blir för hysteriska och går för mycket till det extrema. För mig är en bra regel att äta och leva rent, nyttigt och hälsosamt 80% av tiden medan jag resten av de 20% kan göra vad f*n jag vill. Haha, frihet! Jag menar varför inte käka en stor Raw food tallrik för att sedan ta en kaffe och chokladbit eller varför inte bli brun och fräsch av en spraytan lite då och då för att sedan använda naturlig ekologisk hudvård dagligen? Det är för mig balans! Att bli för hård mot sig själv och gå för långt in i en livsstil tror jag inte är bra och kan leda till osunda beteenden.

Hur beskriver ni balans? Har ni hittat er balans i livet eller är ni vilse? Berätta för mig vänner! <3

English: Use google translate. Post about to find balance in life.

28 kommentarer | Translate


Annons
Laddar