Annons
Annons


HEMMATRÄNING FÖR ÖVERKROPPEN


ARMHÄVNING

PIKE PUSH UP

DIPS

SIDOPLANKA

SKULDERHÄVNING

TRÄNINGSPASS ÖVERKROPP
10 armhävningar
10 Pike push ups
20 dips
10 switchande sidoplanka
20 skulderhävningar
X 3

God morgon älsklingar! Här kommer ännu ett träningspass som en liten veckans utmaning. Gillar ni gif-bilderna? Jag tycker i alla fall att man ser övningarna lättare med dem än vanliga bilder 🙂

Annons

Denna veckan blev det fokus på överkropp. Många gånger kan det vara lite svårt att hitta på övningar till just överkroppen utan att använda maskiner eller vikter. Men här i detta pass har ni några av mina favoriter.

Som vanligt så anpassar man passet efter sin nivå. Klarar men inte armhävningar från tårna så gör från knäna eller minska antal reps om man tycker det är för tungt. Är det för lätt så öka antal reps och/eller lägg på vikt.

Vilka är på och testar veckans träningspass? Nu kör vi! Puss, I

 

14 kommentarer till “HEMMATRÄNING FÖR ÖVERKROPPEN”

  1. Jag älskar gifs 🙂 Ofta behöver jag titta på övningen ett par gånger innan jag fattar hur den går till, så det blir mycket smidigare att titta på gifs än att pausa och gå tillbaka i en video.

    Jag har en fråga som rör träning och skor: hur ska man göra på gymmet när man vill kombinera löpning och styrketräning under samma pass? Styrketräningen jag tänker mig är kanske inte jättetunga lyft med skivstång, utan mer kettlebells och olika maskiner. Med löpningen är målet att kunna köra 5-10 km per pass. Kan det kanske funka med stabila löparskor eller behövs något annat?

  2. Jag tycker det är superbra att du börjat med gifs! Som du säger så ser man rörelserna mycket bättre 🙂

  3. Den andra och sista övningen har jag aldrig testat innan, de ska jag lätt prova! Tack för denna underbart härliga träningsutmaningarna ? ❤

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar