Annons
Annons


HEMMATRÄNING – CROSSFIT


Igår drog jag och min kille fram yogamattan och körde ett riktigt jobbigt och svettigt träningspass framför TV:n hemma. Blev crossfit/Tabata pass då vi varvade djupa knäböj och armhävningar och avslutade med ett magpass.

Träningsvärk idag – CHECK! haha.

Även idag blir det ett pass blandat med kondition och styrka. NU SKA DET SVETTAS! 🙂

Annons

5 kommentarer till “HEMMATRÄNING – CROSSFIT”

 1. Härligt!! Älskar tabata! 

  Följ gärna min vardag som gruppträningsinstruktör och tonåring.. 🙂
  Enklast att följa mig gör du via Blogkeen om du har det 🙂

  Grym blogg du har förresten, alltid lite roligt att läsa PT bloggar 🙂

 2. Åå, älskar din blogg. 
  Men kan inte du ge mer tipps på hemmträning. Tycker det är så svårt och jag vet inte om jag gör rätt. jag kan inte köpa gymkort beroende på min ålder och pengar. Men det hade vart jätte snällt om man kunde få lite tipps då jag vill få synligare muskler. Snälla kan du ge tipps. 
  Kramar /Cornelia 

 3.  Hej! För 13 veckor sen så satt jag hemma och stretchade. Hade typ bara 5
  cm kvar i spagaten och var superglad, hade bara minne för en bild till
  på kameran så jag satte den på självutlösare och skulle ta en bild på
  min spagat, tänkte då ta i lite extra! Plötsligt låter det som när man
  knäcker knogarna fast ashögt på typ fem olika ställen på hamstring och
  det gjorde så galet ont! Sen dess har jag inte kunnat göra kickar,
  splitthopp eller kunnat sitta i spagat (är discodansare). Nu har det
  gått 13 veckor och jag kan göra en vanlig kick, dock inte så höga som
  jag brukar göra.. Oftast gör det inte ont, men ibland kan det kännas
  litegrann. När jag sitter i min straddle så får jag inte ut benen alls
  lika långt ut i sidorna som jag fick innan jag skadade mig, och jag kan
  definitivt inte luta mig framåt då gör det ont. Däremot så gör det inte
  ont när jag står upp med den ena foten framför den andra och sen lutar
  mig framåt och lägger huvudet på knäet. Jag har varit hos en sjukgymnast
  och han sa att jag måste fortsätta stretcha lite varje dag men inte i
  något maxläge, för det blir ännu värre om jag blir stel också! Vad
  tycker du att jag ska göra? Nästa tävling är om tre månader och hade
  väldigt gärna hunnit bli frisk till dess och dessutom komma ner i spagat
  och splitt!
  Innan skadan hade jag ca 5 cm kvar i splitt på mitt bra
  ben, och i splitt ca 20 cm. Nu har jag 20 cm kvar  i spagat på mitt bra
  ben och kanske 35 cm kvar i splitt..
  Och ännu en fråga är, hur får
  man till snygga splitthopp? Vilka spänstövningar är bäst, hur vig måste
  man vara i splitt ungefär för att de ska bli snygga, samt hur ofta bör
  jag öva på dem för att få snygga splitthopp till nästa tävling om 3
  månader? Just nu så är de inte jättesnygga. Om du tänker dig ett
  v-splitthopp fast tvärtom, att benen är en liten bit från att vara helt
  plana/horisontella, ungefär så är mina splitthopp nu. Hoppas det inte
  blev fööör många frågor nu!
  Skulle vara jättesnällt om du kunde skriva ett inlägg om detta på din blogg, hade varit oehört tacksam! Kram Felicia:)

 4. Är pasta onyttigt? Jag tränar och då behöver man väl en del kolhydrater, men ska jag äta pasta? T.ex i skolan och hemma, ska jag skippa det? Det är vanlig vit som jag pratar om, i skolan kan jag inte välja så mycket annat än det. Inte fullkorn eller så. Blir man tjock av pastan? Alltid undrat!

 5. Hej! Jag undrar hur det är med socker- och nästan kalorifria energidrycker, dvs. Red Bull light, är det verkligen det sista man bör dricka? Jag gillar effekten man får och det energiunderskottet som blir lättare att åstadkomma i och med att man inte blir trött av att inte ha ätit pga. koffeinet (och taurinet?) i drycken. Jag gillar inte kaffe som ju har koffein i sig… Vad är Din professionella åsikt? 

  Tack för en superinspirerande blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar