Annons
Annons


HEMMAÖVNING FÖR BAKSIDA LÅR!


Svar på kommentar…

Tycker att din blogg är skjukt bra!!Man blir såå  motiverad av den;D

Jag har ingen tillgång till gym för att jag är studerande på heltid + att jag har körskola 2 gånger i veckan. Så jag hinner inte, då tränar jag hemma istället. 

Annons

Min fråga är kan du några övningar som man kan träna baksida lår??? Jag vet hur man träna framsiga och insida lår. Men inte bak:(

SVAR: Absolut bästa övningen för baksida lår tycker jag är höftlyft.

 

Man kan ha båda fötterna i om man tycker det är för tungt med ett ben. Om man tycker det är lätt och vill ha det tyngre kan man sätta upp fötterna på en pall/soffa/stol. Se till att hålla buktrycket så att höfterna är raka och skjut upp höften så högt du kan! Kör hårt och Lycka till! Kram Ida

 

 

3 kommentarer till “HEMMAÖVNING FÖR BAKSIDA LÅR!”

 1. Hej Ida! 
  Jag får väldigt ont i mina ljumskar ibland när jag tränar, har hört att man ska träna upp mage och rygg för att det ska gå över, är det det enda man kan göra eller har du fler tips? 
  Kram 
  Kristin 

 2. Hej Ida! Jag har en fråga till dig som jag skulle uppskatta om du svarade på som jag tror att många andra också funderar/funderat lite på. 🙂 
  Det är nämligen såhär att jag vill få riktigt snygga väldeffinierade magmuskler men för att de ska synas bra måste man ju ha en viss fettprocent, samtidigt för att kunna bygga muskler ska man ju helst ligga på ett kaloriöverskott? Jag får inte detta riktigt att gå ihop så skulle verkligen uppskatta din synvinkel på det hela. Sedan undrar jag om det är möjligt att få synliga magmuskler på 3 månader om man sköter kost och träning? 🙂

  Tack för en kanonblogg! 

 3. Hej Ida! jag tycker dina tips är super och började tänka på en sak när du svarade på frågan i inlägget ovan, jag skulle vilja ha tips på en bra övning för insida lår? jag hittar aldrig någon övning där jag känner att jag får kontakt med insidan, så skulle varit jätte bra om du kunde svara 🙂

  Tack för en super blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar