Annons
Annons


FREDAG


Yes då är jag igång med träningen igen 🙂 Äntligen!

BALETT: Var med hela balettklassen idag och det gick faktiskt riktigt bra! När man har vilat några dagar så blir man öppen föt ta emot korrektioner på ett annat sätt! Njöt av hela klassen 🙂

Annons

PARTNERING: Våran läarare hade glömt att vi skulle ha klass så han kom 1 timme sent så vi hade endast 45 min klass. Precis lagom tyckte vi 🙂 Blev lyft av min lilla Tasha 😉

GYM: Efter skolan gick jag raka vägen till World Class Vasastan och körde lite rehabträning, stretch och massage med PT Jocke! Trodde inte att mina axlar var spända men det var det MINST sagt :S FY! Jag kommer få träningsvärk av den imorgon!

Ska försöka att koma igång med gymträningen igen för jag känner att jag behöver det! Har ju haft så SJUKT mycket att göra de senaste veckorna med dansjobb mm. och eftersom jag ska vara med och dansa i finalveckan av Dansfeber nästa vecka så kommer det nog bli mycket då också, men efter det ska jag börja lägga mer fokus på min egna träning!

Här är en nyvaken Ida på väg till skolan imorse! Visst har jag ett fint pannband?! 😀

Haha bjuder på den…

Mitt gym:

Tack för alla tips om vad man gör en ledig fredag! Har lytt era råd och sitter nu och kollar på IDOL för första gången i år 🙂 Har även haft en trevlig hemlig gäst hemma hos mig på lite Te och kaffestund. Så himla mysigt!

Måste även lägga in en bild på min splitt för att påminna mig själv om att det är möjligt för mig 😀

2 kommentarer till “FREDAG”

  1. Hej! Jag älskar din blogg och du är en otroligt inspiration inom dansen!
    Jag går en ettårig danslinje just nu och drömmen vore att komma in på balettakademin nästa år, men jag har hört att det är i stort sett omöljigt att komma in där om man inte sökt dit tidigare år, stämmer det? jag undrar även om du har några tips på vad man måste/borde kunna för att ha någon chans att komma in – jag förstår att det inte alls går att berätta exakt vad man måste kunna, men det hade vara kul att veta på ett ungefär så jag har något att jobba mot i vinter och det skulle vara bra som motivation under dåliga dagar 🙂 Tack för en underbar blogg!

    1. Tack för din kommentar! Svara på den i ett inlägg imorgon då många har samma funderingar som du 🙂 Kramar Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar