Annons
Annons


HELT SLUT I KROPPEN!


IMG_4064.JPGIMG_4065.JPG

IMG_4067.JPG

God härlig fantastisk fredagmorgon mina hjärtan! Hoppas ni mår toppen? Själv har jag grov tränigsvärk i hela överkroppen. Herregud säger jag bara! I måndags var jag på Pole Dance, i tisdags var jag och klättrade och i onsdags var jag på Pole igen. Så kul med gud vad mina underarmar och händer är ömma.

Annons

Igår var jag även hos min bästa nappat Kjersti och fick en rejäl omgång! Hon är bannemej bäst och man känner sig alltid som en ny människa när man går där från. Vill ni boka tid hos henne gör ni det HÄR!

I alla fall så var det superkul att klättra. Jag var galet höjdrädd men kände att jag vågade klättra högre och högre för varje gång 🙂 Måste nog testa det igen någon gång och då se till att klippa av mina naglar innan för det var jättesvårt att greppa med dem. Någon av er som testat att klättra?

Idag får vi se om det blir vila eller någon form av träning. Är sugen på värmeyoga och står i kö till ett pass så får se om jag får plats? 🙂

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar