Annons
Annons


HELT INSANE BENPASS


Efter över 11 timmar i skolan med massa fysisk aktivitet så bestämde jag och mina två klasskompisar Bella och Malin att vi skulle besöka ett annat gym och köra ett benpass…

De här 2 tjejerna ser sjukt söta och vänliga ut men jag säger bara HOLY MACARONY, de är livsfarliga! De är för fan 2 män jag gick och tränade med.

Annons

Vi körde benpress dropset då vi körde 15, 12, 10, 8, 6, 6 (8) reps. Jag är ganska stolt över att jag i sista setet lyckades göra en 8:a på 195 kg. Har aldrig gjort detta förut med mina taniga små ben. SJUUUKT tungt var det!

MEEEN både Bella och Malin körde sista setet på, hör och häpna, 295 KG!!!! Fy faaan! Blev riktigt rädd för dem där på slutet då de var helt speedade och betedde sig som 2 snubbar som går på anabola och druckit 5 Pre Workouts 😀 haha.

Kolla in själva, deras sista set på 295kg…

[videofyme id=”422734″]

[videofyme id=”422738″]

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar