I smarbete med Ida Warg

HELT GALET – MITT EGET VARUMÄRKE!


Ok nu måste jag berätta något som är väldigt stort i mitt liv och karriär. Jag har vetat om det här ett tag men graviditeten och giftemål har tagit allt fokus så har helt glömt att berätta för er att jag jobbat på ett eget varumärke. Kommer börja med att släppa en produkt och det kommer vara en vegansk Brun Utan Sol som är såååå bra! Alla har berömt mig för mitt så kallade ”gravidglow” men jag säger bara, detta glow är inte där utan min älskade BUS! Haha no Way!

Jag är otroligt kräsen på när det kommer till Brun Utan Sol och har innan använt samma i 6 år. Har testat andra men ingen har funkat lika bra. Men efter att ha haft det vanliga märket jag brukade använda och mitt eget märke hemma på prov i över ett halvår så väljer jag alltid min egen. Den luktar mindre, är lättare att applicera och får en finare färg. Dessutom är den väldigt mild, allergivänlig och vegansk. Produkten kommer finnas i mousse, kräm och spray så man kan välja vad man föredrar och sedan finns även en bra appliceringshandske att köpa till. Det är enligt mig ett måste! Blir både jämnare och man slipper bruna handflator. Haha.

När mina produkter kommer ut i butik om 2 veckor kommer nog vara den coolaste känslan jag känt hittills i livet! Förlossningen kommer nog ta den platsen sedan så är galet nöjd att lanseringen är innan. Haha. Men i alla fall, hur coolt är det inte att se sina egna produkter som man kämpat med stå där i hyllan? Märket heter Ida Warg och om man vill följa på Instagram så hittar ni det på @idawargbeauty.

Ni kommer att hitta mina produkter på alla H&M i landet och sedan de 2 största Åhlensbutikerna (Åhlens City Stockholm och Åhlens City Göteborg). Sedan kommer de även finnas på Åhlens webbshop och självklart Welloteket (fler webshoppar kommer snart). Det här känns så overkligt men wow så häftigt! Jag ser fram emot att höra vad ni kommer tycka om produkterna och fler fantastiska produkter kommer framöver. Så PEPP!24 kommentarer till “HELT GALET – MITT EGET VARUMÄRKE!”

 1. Stort grattis!!! Har aldrig någonsin i mitt 35 åriga liv provat brun utan sol men nu ska testa😀. Vilken av moussen, krämen och sprayen tror du kommer vara lättast för mig att applicera och få snyggast som nybörjare?
  Du är bäst❤

  1. Åh vad kul att höra! Älskar brun utan sol och det kan vara så att man får testa sig fram vilken av konsistenserna man gillar bäst. Jag använde i början alltid kräm men nu använder jag alltid mousse då jag fått till en bra rutin på hur jag tar på + att den torkar snabbast. Dock har jag nu gått över till att ta mousse på kroppen och sedan ansiktskrämen i ansiktet då jag kan tycka att det är lite enklare att få det jämt i ansiktet med just krämen. Så mousse på kroppen och ansiktskrämen i ansiktet 🙂 KRamis

 2. Så kul att det går så bra för dig Ida 🙂
  Har alltid tyckt att du har varit grym sen vi gick i samma klass på lågstadiet ”kände igen mig själv i skolkatalogen när du visade bilder på din Youtube. Är jag som är i mimmiklänningen 😂”

  Denna ska provas när den kommer ut 🙂
  Och lycka till med mini 💜

  1. Hej Linda och vad kul att höra från dig 🙂 Tack snälla! Haha så söta var vi i skolkatalogen.
   Kramis

   1. Haha visst var vi 😂
    Minns att jag totalvägrade att ha klänningen på mig men mamma fick muta mig för att jag skulle ta på mig den 😛

    Kram

 3. Grymt jobbat Ida!! Tycker det är svårt att hitta en bra prisvärd brun utan sol. Så självklart vill jag testa din och kommer samtidigt bli intressant att se vart priset hamnar. Antar att du inte kan säga det nu innan lanseringen.
  Men som sagt, grymt jobbat och och grattis! Du är en stor inspirationskälla för mig ♡

  1. Tack snälla 🙏🏻❤️ håller med dig! Den jag använt innan kostar runt 350kr vilket jag tycker ör dyrt. Min kommer kosta runt 179kr. Mycket prisvärt tycker jag för den kvalite den håller 😊❤️ värmer så att höra 🙏🏻❤️

 4. Gud så himla coolt och kul! Grattis! Jag kommer garanterat köpa då jag inte har hittat den perfekta än, men verkar som att denna kommer vara GRYM. Ditt glow är ju sjukt snyggt <3 en fråga, vet du vad priserna kommer ligga på? Kram från peppad tjej. Du är BÄST! <3

 5. Hej Ida,
  Stort grattis och grymt jobbat! Hade vore jätteuppskattat om du sen kan göra en video med tips på hur man applicerar just din produkt. Det kan ju vara lite olika beroende på produkt och själv har jag inte så mycket erfarenhet med just brun utan sol.
  Älskar din blogg och youtube-kanal, och tycker det är jätteroligt att följa dig på din resa! Stor kram <3

 6. Grattis! Vill absolut testa!!
  Eftersom du använt den antar jag att det kan användas av gravida?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar