Annons
Annons


HELGENS MAGISKA YOGARETREAT!


Nu tänkte jag berätta om den härligaste lördagen på länge! Blev inbjuden till Nano retreat som 2 härliga tjejer Stina och Amy höll i. De funderar nämligen på att fortsätta göra sådana dagsretreats och vi fick vara de lyckliga testkaninerna för deras första.

Annons

Började dagen med att lägga ifrån oss alla mobiler i en låda (där de sedan stannade hela dagen) och sedan ett 1,5 timmes långt yogapass med Stina som var ganska fysiskt jobbigt. 

Efter det hade vi en liten samling och berättade lite om oss själva. Så härliga tjejer som var med under dagen!

Här är vi alla ♥

Med härliga Editha och Alexandra. Så mosiga alla 3 efter avslappning efter yogan 😀

Efter det bjöds det på en vegetarisk/vegansk brunch av Miss Clara som var helt magiskt god!

Efter det så kom Jossan och höll i en peppande meditation och sedan fick vi klistra ihop vår egen målkarta för 2018 med massa klistermärken och färgglada pennor. Blev sååå nöjd med min. Att sitta ner och fundera över sina mål är verkligen något man borde ta sig tiden för minst 2 gånger om året tycker jag. Så himla viktigt att reflektera över vart man är på väg och vad man egentligen vill med sitt liv. Lyssnar jag på min inre röst eller följer jag någon annans dröm? 
  Sedan serverades godaste melliset och så kom det tjejer från Rituals som gjorde en lugnande handmassage på oss.
Avslutade dagen med ett lugnt och (smärtsamt) yinyogapass. Yinyoga är när man håller stretchpositioner en längre stund (ca 3-5 min) för att verkligen komma åt att stretcha ut faschian. Jag hade kört styrketräning 2 dagar i rad innan så hade träningsvärk i höft och rumpa så det var riktigt smärtsamt i vissa stunder där. Haha. Men så bra! 

Efter varje pass fick vi reflektera och skriva ner olika tankar och känslor i vårt anteckningsblock. 

Så himla härlig dag och stort TACK till Stina och Amy för att jag fick möjlighet att komma och testa ert dagsretreat. Jag tycker verkligen ni ska köra på med NANOretreat framöver så fler får möjlighet att uppleva det!

Sedan tack Minna för alla fina bilder!

6 kommentarer till “HELGENS MAGISKA YOGARETREAT!”

  1. Alltså det verkade så himla mysigt!! Brunch, yoga, träning, stanna upp samt reflektera över vart man är idag. Vilken bra och utvecklande dag, skulle verkligen passa mig 🙂

  2. Tack för att du kom och förgyllde premiären av Nano Ida!

    Härligt att du gillade dagen, mobildetox är verkligen underbart ibland.

    KRAM!
    Stina

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar