Annons
Annons


HEJ MARBELLA!


Kära dagbok! Jag bor i mina drömmars hus just nu. Alex ska podda med en kille som heter Henrik Ekdal och han var så vänlig att han lät oss bo hemma hos honom nu första natten. Vi fick inte bara bo i hans gästrum utan i hans gästhus. Herregud vilket hus han och hans fru har här i Marbella. Det är det finaste jag sett! Att vakna upp till utsikten ovan var helt magiskt och så skönt att få lite sol och ljus.

Annons

I källaren har de ett helt spa med bassäng, bubbelpool, bastu, yogarum, massagerum, gym och en frisörsalong. Hade jag haft detta huset hade jag ALDRIG lämnat det. Haha.

Efter frukosten igår lånade jag gymmet och körde ett lätt pass med 40 min power walk med lite lutning och sedan körde jag 4 benövningar. 

Ursäkta att jag la upp så många bilder på samma men tycker alla blev så fina. Haha. När Alex poddade med Henrik igår så satt jag vid poolen och åt banan och blåbär och njöt av livet. Nu ska vi bege oss till vårt hotell som vi ska bo på fram tills söndag. MYS!

12 kommentarer till “HEJ MARBELLA!”

  1. Bodde på Malta fram tills för några månader och jobbade på företaget som Henrik är VD på, och har ju också jobbat med Erik och Johanna som också jobbade där när jag började. Har följt dig ett tag så känns så konstigt att se dem på din blogg, haha!

  2. Hej Ida! Nu när hösten börjar känner jag att jag bara blir tröttare och tröttare. Plus att jag fick för mig att sluta med mina antidepressiva så könner jag nu att jag behöver ladda på med lite tillskott. Tänkte köpa spirulina, chloella, omnivegan och chia omega. Är det något mer du skulle rekommendera? Har du någon rabattkod som gäller nu under november? 🙂

    1. Hej fina! Jag skulle även rekommendera d3 från Helhetshälsa som är vegan och jag tror mer på algomega än chia men det är vad man föredrar själv 🙂 Sedan har jag hört att många som är deprimerade kan ha brist på olika b-vitaminer så testa och kolla upp det. Även järnbrist kan göra att man känner sig lite låg och det är ganska vanligt som kvinna att man har brist på det.

      Du hittar mina favoriter här https://welloteket.se/kategori/ida-warg-favoriter/ och på några av produkterna är det just nu 15% rabatt 🙂 Kramis <3

  3. Hej jag hittade inte bilden på paketen som man kan vinna men men jag vill vinna paket 1 för jag behöver verkligen det som är där i min plattång har gått sönder och det är kris jag hittar ingen annan billig tång så det är kris och behöver lite skönhet kontakta mitt nummer så kan jag ge lite mer information älskar dig ida Warg och du förtjänar verkligen det där lyxet hoppas att du hade det kul ❤❤❤❤❤❤❤men kontakta inte mig på min email för den funkar inte så kontakta mig på mitt nummer 072 33 618 88 älskar dig du är bäst ❤❤❤bloggen är mina syskon har ingen egen

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar