Annons
Annons


HEJ FRÅN FRANKRIKE


God morgon älsklingar! Ligger i sängen på mitt hotellrum i Frankrike och har precis vaknat. Första gången sen typ 2009 som jag bloggar från mobilen ? Wi-FI här är kaos och ligger helt nere så därför blir det här en liten Mobilblogg. Har varit riktigt dålig på att ta bilder och de bildena ovan är de enda jag tagit hittills. 

Annons

I alla fall har vi det fantastiskt och har träffat massa nya härliga människor. Idag har jag en ledig dag och imorgon blir det inspelning av programmet jag ska medverka i. Så idag blir det att njuta av det härliga vädret och ett liter träningspass. 

Hoppas ni har det magiskt i Sverige! Puss, i 

8 kommentarer till “HEJ FRÅN FRANKRIKE”

  1. Hej Ida!
    Eftersom du har sån grym koll på mat osv tänkte jag att det var bra att vända sig till dig: jag har vart matförgiftad sedan i fredags och inte fått behålla någon mat sedan dess, idag är det första dagen som jag faktist känner att jag kan få i mig någonting, därför är min fråga till dig om vad som är snäll mat för magen? Har än så länge ätit smörgåsrån och lite välling men skulle verkligen behöva något mer. Söta saker som kräm, banan och isglass fungerar tyvärr inte. Har du något tips? Tack på förhand!!

  2. Hej!

    Såg precis din video där du inreder kontoret. Så fint! Ser att du har en ergonomisk stol. Funkar den? Värd att köpa? Jobbar också hemifrån och köpte den billigaste stolen på Ikea (inte så smart) och nu får jag rejält ont i ryggen när jag sitter på den. Vill inte göra samma misstag igen…

    Ha en fin dag!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar