Annons
Annons


HEJ DAGBOKEN


Goood morgon älsklingar! Äntligen har jag fått sova och det var så himla skönt! Ni ser ju bara hur glad jag är 😀 haha. Uppe med tuppen idag för ska iväg och spänna tandställningen. Yes jag har den kvar både uppe och nere men hoppas få ta bort den där nere snart! Den gör typ så min underläpp blir förlamad/krampar när jag pratar mycket + att den skaver så jag får blåsor. Tänderna där nere är raka nu men har kvar den ifall de behöver justera käken och hoppas få svar på det idag. Håll tummarna!

Annons

Ser ni vad duktig jag varit? Tog tag i garderoben och rensade ut massor av kläder, skor och smink. Allt som ligger i kassarna skulle jag kunna tänka mig att använda men jag hinner inte. En del har åkt till Stadsmissionen och en del till mina kusiner. Känns så bra att rensa ut och veta att det kommer komma till användning nu 🙂 Älskar verkligen att rensa!

Sedan när jag kom till kontoret igår så möttes jag av denna skönheten! Alltså jaaa vi har fått en kontorshund på Welloteket! En tjej som jobbar hos oss har med lilla Brix ibland. Wohoo! Hon är så mjuk och snäll! Känner att jag kommer ha svårt att koncentrera mig nu när hon är där 😀

Efter möten på kontoret så tog jag en taxi för att möta upp fina Therese Lindgren för att hjälpa henne spela in en video. Alltså OMG säger jag bara! Får inte berätta vad vi gjorde men videon kommer på hennes kanal imorgon så kolla in den. LIVRÄDD!

Åkte sedan hem och åt mellis. Alltså så deprimerande bild! Hur man än försöker så blir bilderna så fula. I Aruba och Miami är det så lätt att vara bloggare/instagrammare. Bara att ta en bild på vad som med mobilen så blir det strålande. I Sverige försöker man med ljus, bra kameror, filter, underlag men allt ser ju bara bajs ut. haha. Jaja bara så ni vet så är det inte bajs utan banan med kanel och te.

Tillslut kom jag iväg till gymmet och körde ett överkroppspass. Riktigt härligt att min energi är tillbaka!

Nu ska jag kila iväg till tandis och efter det blir det poddinspelning och sedan ska jag medverka i ett barnprogram på SVT och prata svett 🙂 haha. Ha en fin dag ♥

Kommentera | Translate


Annons
Laddar