Annons
Annons


HEAT


IMG_7472.JPG

Jag och Alexandra svettiga och glada över att ha överlevt passet 😀 // Me and Alexandra sweaty and happy after the workout. 

Igår var jag minst sagt uppe med tuppen för att gå till ett event med H&M och Sats där vi skulle få köra ett riktigt svettigt och hett pass som heter HEAT. Det var 45min högintensivträning i 40 graders värme kl 7.45 på morgonen. Gahh! Jag är ingen morgonträningsmänniska och jag är superkänslig mot värme så att köra burpees, upphopp och hoppande utfall så tidigt på morgonen och i denna värmen var verkligen en prestation av mig. Haha. Som tur var hann jag få i mig en chokladboll och en banan innan passet och måste erkänna att jag blev riktigt taggad av den duktiga läraren så det blev ett hårt pass.

Yesterday I was at an event with H&M and Sats. We did 45 min High Intense Training in 40 degree heat 7.45in the morning! Puh, I usually don´t like to train in the morning and I´m very sensitive to heat so to do burpees, switched lunges and high jumps in they heat was truly a performance by me 😀

Annons
7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar