Annons
Annons


RECEPT PÅ FISKGRYTA


fiskgryta fiskgryta1

Alltså jag börjar älska grytor. Så enkelt att göra, så gott och nyttigt! Här om dagen gjorde jag en liten fiskgryta som jag tänkte dela med mig av.

Ingredienser: 1 torsk filé, 1 riven morot, spenat, 1-1,5dl turkisk yoghurt, körsbärstomater, färsk skivad ananas, avokado, curry, lime, havssalt, peppar.

Gör så här: Bryn den rivna moroten i smör i några minuter. Addera turkisk yoghurt och lite vatten. Skiva sedan tomaterna och addera tomat, spenat annanas, lime, salt, peppar och curry. Skär torsken i tärningar och häll ner och låt puttra i några minuter. Toppa sedan med avokado, frön och kokos.

Annons

//English: I love stews and its so easy to make, tasty and healthy! Here is a recipe on a fish stew I made last week.

Ingredients: 1 cod fillet, 1 grated carrot, spinach, 1-1,5dl Turkish yoghurt, cherry tomatoes, fresh sliced pineapple, avocado, curry powder, lime juice, sea salt, pepper.

Brown the grated carrot in butter for a few minutes. Add Turkish yoghurt and a little water. Slice the tomatoes and then add the tomato, spinach, pineapple, lime, salt, pepper and curry. Cut the cod into cubes and pour down and let simmer for a few minutes. Top with avocado, seeds and coconut.

follow-mikz

9 kommentarer till “RECEPT PÅ FISKGRYTA”

 1. Hej Ida! Ville bara säga att jag nu sitter och avnjuter din gudomliga fiskgryta. Njuter för varje tugga 🙂 Tack för alla dina tips om träning och enkla, nyttiga och supergoda recept 🙂 Du är min idol 😀 Ha det bra!

 2. Hej Ida jag skulle behöva lite hjälp Jag är en 18 åring tjej som behöver gå ner i vikt! jag har inte råd at gå på gymmet men jag går snabbt 6 varje dag eller 4 km. men jag vil´l nog ha tips med maten. kan jag äta sallad varje dag? jag vill ju gå ne men inte gå up sen. snälla ge mig tips

 3. Hej Ida!!
  Jag älskar din blogg. Jag måste testa din fiskgryta. Jag tänkte fråga hur mkt vatten hade du i och hur mkt kryddorna hade du i gryta. Var det 400 g torskfile som du använde skulle vara tacksam om kunde skkriva det.
  ha en bra dag
  Mvh
  Melinda

  1. Hej Melinda och tack snälla 🙂 <3 Jag går lite på känn efter hur tjock jag vill grytan ska vara äben med kryddorna så smaka av 🙂 Jag gjorde 1 portion så ca 150 g torsk. Detsamma finis! Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar