Annons
Annons


HATAR ATT PLANERA!


 

God morgon älsklingar! Veckans senaste tanke har verkligen kretsat kring det här med planering. Jag har precis kommit underfund med att jag HATAR att planera in saker! Det får mig att känna mig inlåst och något som jag egentligen tycker är kul blir ett måste bara för att det står i schemat. Det bästa jag vet är att vara spontan. Jag gillar att ha saker och ting löst hängandes och att man kan göra det när man väl känner för det. Det här är anledningen till varför inte ett fast jobb passar mig. Även om jag älskar uppgifterna som jag gör i jobbet så får jag panik av själva tanken att jag måste vara på jobbet mellan ex 8-17. Tänk om jag känner för en lång mysig frukost eller att ta en promenad mitt på dagen för att solen skiner? Att inte ha friheten att göra det får det att krypa i kroppen! Självklart förstår jag att man måste jobba sina timmar och det gör jag nu också men vill jag ta sovmorgon eller ta en promenad mitt på dagen så jobbar jag till sent på kvällen eller helgen istället.

Annons

Vet att det finns många som är tvärt om att man gillar fasta tider och att planera. Men jag antar att vi alla är olika. Det här är nog också en anledning till varför jag har slutat med både dans och Pole Dance och varför jag aldrig börjat ta yogaklasser då det är fasta tider man alltid måste passa. Haha, nu har poletten trillat ner hos mig.

Hur är ni? Gillar ni fasta tider eller är ni mer som mig?

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar