Annons
Annons


HÄRLIGASTE TRÄNINGSPASSET PÅ LÄNGE!


IMG_8567.JPGIMG_8566.JPGIMG_8564.JPGIMG_8565.JPG

(AdLinks) Tights – HÄR // Tröja – HÄR // BH/Top – HÄR // Skor – HÄR // Vattenflaska – HÄR 

God morgon mina finisar! Hur är läget? Själv mår jag toppen och är uppe med tuppen idag för att dra iväg och filma in en superrolig sak som ni kommer få ta del av i januari. Det är nämligen så att det kommer vara jätteroliga aktiviteter med tävlingar om superfina priser mm. i januari som ni inte vill missa! Woop! Jag är själv lite avis på er som kommer ha möjlighet att vinna så mycket fint!

Annons

I alla fall så var jag och körde ett härligt pass i måndags som jag glömt berätta om. Jag tränade inte på hela helgen så hade så himla mycket myror i benen. Laddade upp med mangoglass till lunch och efter det hade jag så mycket energi att det blev en hel timme på bandet. Körde…

5 min power walk uppvärmning
Intervaller: 2 min springa + 1 min gå X 50 min
5 min power walk nedvarvning

Lyssnade på podd hela tiden och tiden bara flög iväg medan svetten rann. Ett av de skönaste träningspassen på länge! Älskar när det händer! Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera | Translate


Annons
Laddar