Annons
Annons


HÄR SNACKAR VI KROPPSKONTROLL


Mitt mål 2014 med träningen är att skaffa mig ännu mer kroppskontroll. Blev väldigt inspirerad när jag såg den här helt sjuka gymnastikuppträdandet igår! WOW säger jag bara! Tänk att man kan göra så med sin kropp?

[youtube id=”Q5L4MT8LdOQ”]

10 kommentarer till “HÄR SNACKAR VI KROPPSKONTROLL”

  1. Wow! Shit vad häftigt!
    Jag kommenterar inte ofta bloggar men jag känner att du inte får den uppmärksamhet du förtjänar för ditt engagemang. Din blogg är verkligen jättebra, otroligt inspirerande och du är en förebild för unga tjejer genom din sunda inställning till mat och träning. Tusen tack för en kanonblogg och keep up the good work! (:
    God jul och gott nytt år!

    1. Hej och tack snälla du för din kommentar <3 Den värmde verkligen! Hoppas få höra mer från dig i framtiden 🙂 God Jul och gott nytt år på dig med! Kramar Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar