Annons
Annons


HAR NI NÅGOT ÖNSKEINLÄGG?


Hej fina vänner! Idag tänkte jag att ni ska få komma med förslag på önskeinlägg! Jag vet ju inte riktigt vad ni tycker är roligast att läsa för typ av inlägg så jag tänker ni kan skriva önskemål så väljer jag några av dem och kör framöver. Skriv gärna önskemål på rubrik eller ämne. Så kul och intressant för mig att höra vad ni tycker 🙂

Annons

Även om ni inte har något specifikt önskeinlägg så vore det jättekul om ni kommenterar vad ni tycker är roligaste typen av inlägg att läsa här 🙂

11 kommentarer till “HAR NI NÅGOT ÖNSKEINLÄGG?”

 1. What I eat in a day!
  Tips på goda o nyttiga snacks!
  Vad du (och pärlan) vill/ska göra i sommar!
  Jag älskar dina träninginlägg och ja allt annat med! 😊

 2. Hej Ida, älskar inredning och när man får tips på olika saker i hemmet😍😍❤️Gillar också typ inlägg om dina favorit saker och saker du vill ha❤️❤️😍

 3. Hej fina Ida!

  Hade det inte varit kul med frågestund? Det kommer ju allitd nya frågor, särskilt kring bröllopet och en eventuell förändring om hur ni lever ihop!
  Spelar ingen roll om det blir blogg eller på youtube😊
  Kram

 4. Kul! 🙂

  – Bilder från min kamerarulle senaste månaden
  – Saker jag vill köpa närmsta månaden
  – Nya recept jag vill testa
  – Ett minne från min barndom
  – En rolig konversation

 5. Ser jättegärna mycket recept på snabba veganska måltider och snabba veganska snacks!! Är man inte vegan men vill testa mer sånt kan det bli att man inte orkar fixa det när man är hungrig/sugen och inte har så mycket ideer annars! Det vore toppen <3<3<3 puss och kram

  1. Det kommer definitivt att komma, Ska bli bättre på att laga och fota mat nu när ljuset börjar bli bättre i mitt kök 🙂 <3

 6. Recept, mat, hur du fixade din mage 🙂 (har själv magproblem), träning… är minst intresserad av skönhet, smink o sånt.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar