Annons
Annons


HAR JAG GJORT BRÖSTFÖRSTORNING?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God morgon älsklingar! Fick en fråga i veckan som löd så här…

”Har du gjort bröstförstoring, gått upp i vikt? Superfint iallafall!”

Det här är inte den enda kommentaren jag fått om mina bröst utan flera både live och på mina sociala kanaler har undrat så kan lika gärna svara.

Annons

Jag har inte gjort en bröstförstoring men ibland kan jag vakna upp och fundera på om någon gjort det i sömnen? (Inte för att de är jättestora men de är större än innan). Haha. Om jag har gått upp i vikt vet jag inte då jag inte äger en våg (kan mycket väl hända att jag gjort det) men vad jag vet är att jag gått upp i fettprocent + att jag fått mer balans i mina hormonnivåer.

Låg väldigt lågt tidigare på fettprocenten och jag trivdes inte alls med det. Trots att jag åt mycket så gick jag inte upp i fettprocent så det jag har gjort är att dra ner på träningen och intensiteten på den. Förut tränade jag ganska hårt 5-7 dagar i veckan och nu tränar jag 1-3 pass i veckan som på gym + att jag yogar 1-4 gånger i veckan. Mina gympass är heller oftast inte så tuffa som de var innan och har slutat att köra cardio. Ibland får jag för mig att springa lite men då lägger jag det på en behaglig nivå. Jag har märkt att mina hormoner påverkas på ett negativt sätt av för hård träning så bäst för mig är att hålla den på en lugnare nivå med mindre stress på kroppen. Använder också en naturlig hormonkräm (länkar nedan) som min naturläkare Leif säger att jag ska ta för att hålla hormonerna i balans. Det har funkat på mig.

Så svaret är nej det har inte skett någon bröstförstoring genom kirurgi här inte utan det är mer fett och hormoner som är orsaken.

☆ Länken nedan är en reklamlänk till min webbshop Welloteket ☆

Progesterall hormonkräm hittar ni HÄR!

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar