Annons
Annons


HÄR HITTAR NI TRÄNINGSPROGRAM ATT FÖLJA


Många av er frågar mig om jag kan lägga upp träningspass man kan göra hemma eller tipsa om övningar. Mitt svar på den frågan är att det kommer jag och har redan gjort. Jag har en youtubakanal http://youtube.com/idasfitness där ni hittar massor av tips och hela träningsprogram ni kan köra hemma och på gymmet.

Annons

Fler videos kommer då jag under våren kommer bli ännu mer aktiv på youtube så gå in HÄR och prenumerera på min kanal så ni inte missar någon film 🙂

If you want more tips on exercises to do in the gym or at home I think you should check out and subscribe on my youtube channel http://youtube.com/idasfitness

Här kommer en happy after workout dans 😀 // Here is a happy after workout dance.

[youtube id=”rL_q9R1e92Q”]

Kommentarer till “HÄR HITTAR NI TRÄNINGSPROGRAM ATT FÖLJA”

  1. Hej ida!
    Jag har tränat regelbundet i ca 5 månader nu. Jag känner skillnad, men ser ingen skillnad, vad gör jag för fel? Känner mig lite starkare och har bättre kondition men ingen synlig förbättring! Har tagit mått på alla kroppsdelar och kan där igenom också se att inget händer.
    Jag kombinerar gym, gympapass och skivstångspass. Måste jag träna mer kondition för att tighta till och bränna fett som ”är ivägen för musklerna”? Är i övrigt ganska liten i kroppen. 166cm och väger 53 kg!
    Mitt mål är inte viktnedgång utan att få snygga kvinnliga muskler och tightare kropp! Kram Julia

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar