Annons
Annons


HAPPY FRIDAY


ida-warg-miami

God morgon eller typ god eftermiddag! Jag har sovit 12 timmar i natt och vaknade vid 11.00 idag. Herregud vad jag behövde sova! Så himla skönt och helt ärligt så har jag nog aldrig tidigare i mitt liv sovit 12 timmar i sträck utan att vakna.

Annons

Så skönt! Nu känner jag mig pigg och utvilad och taggad på denna fredag! Idag så ska jag på 2 möten, sedan försöka hinna träna och sedan kanske middag med en tjejkompis. Wohoo! Tror jag ska springa ett pass av #wargrun idag vilket ska bli så nice! Vill verkligen röra på mig efter den långa flygresan! 🙂 Ska ni köra någon ”fredagsfys” idag eller blir det bara fredagsmys? 🙂

//English: Good morning or maybe good afternoon! Ive been sleeping 12 hours this night and woke up 11.00. I really needed that sleep! Now I feel energetic and happy again and so ready for this friday. Today I have 2 meetings, then some workout and the a dinner. Wohoo! Think I will run #wargrun today because I really feel to move after the long flight yesterday. Wha about you, are you going to work out today?

33 kommentarer | Translate


Annons
Laddar