Annons
Annons


HAPPY FRIDAY


ida-warg-miami

God morgon eller typ god eftermiddag! Jag har sovit 12 timmar i natt och vaknade vid 11.00 idag. Herregud vad jag behövde sova! Så himla skönt och helt ärligt så har jag nog aldrig tidigare i mitt liv sovit 12 timmar i sträck utan att vakna.

Annons

Så skönt! Nu känner jag mig pigg och utvilad och taggad på denna fredag! Idag så ska jag på 2 möten, sedan försöka hinna träna och sedan kanske middag med en tjejkompis. Wohoo! Tror jag ska springa ett pass av #wargrun idag vilket ska bli så nice! Vill verkligen röra på mig efter den långa flygresan! 🙂 Ska ni köra någon ”fredagsfys” idag eller blir det bara fredagsmys? 🙂

//English: Good morning or maybe good afternoon! Ive been sleeping 12 hours this night and woke up 11.00. I really needed that sleep! Now I feel energetic and happy again and so ready for this friday. Today I have 2 meetings, then some workout and the a dinner. Wohoo! Think I will run #wargrun today because I really feel to move after the long flight yesterday. Wha about you, are you going to work out today?

33 kommentarer till “HAPPY FRIDAY”

  1. Ja det var riktigt skönt! Hoppas du får sova i helgen! Men tack finis vad glad jag blir <3 Ha en fin fredag!

 1. När du gjorde ångkokad morot, broccoli, sötpotatis, lax med spenat och fetaost, hur tillagade du laxen då? 🙂

 2. Har kört #wargrun två gånger denna vecka! Planerar inte att följa det slaviskt men det är kul inspiration när cardiofantasin tryter 😉

  1. Men vad härligt och grymt jobbat! 🙂 Nej man behöver ej följa slaviskt utan man kan använda den som inspo och köra sina egna variationer. Kramis

 3. Blir fredagsmys på jobbet eftersom jag jobbar dygn, kanske får till några armhävningar och några crunches på min jourtid, men det blir ett stopp på gymmet påvägen hem imorgonbitti, ben och rumpa dax! Kör nog #wargrun som lite uppvärmning, men kortar nog ner den lite 🙂

 4. Åh! Älskar att springa och skulle jättegärna vilja köra wargrun, men jag tycker det är så svårt att få in det bland träningspassen då jag går till gymmet ca 5 dagar i veckan och försöker bygga muskler mestadels på rumpa och ben då jag vill öka volymen 🙁 Har du något bra tips för hur man kan kombinera cardioträning med styrketräning utan att man bryter ner och ”förstör” muskeluppbyggandet vid benen och rumpan? 🙂

 5. Hej! Tack för din otroligt jordnära och ärliga blogg, får alltid sköna vibbar då jag läser dina inlägg. Jag har ett problem som jag är lite bekymrad över och skulle uppskatta tips från dig. Om drygt en vecka ska jag och en kompis ut och backpacka runt om i Asien och Indien i två månader.Det ska bli jättekul men jag är även lite rädd/bekymrad. När jag var femton utvecklade jag ortorexi som blev anorexi och sedan ortorexi igen. Idag, fyra år senare är jag mycket bättre, framförallt i huvudet men har svårt att äta riktigt mat. Äter hellre yoghurt/mackor/frukt och helst på kvällen. Jag undviker alltså att äta under dagen och sedan på kvällen trycker jag bokstavligt talat i mig. Min vän vet om mina problem men hur ska jag tänka för att kunna unna mig själv semester? Att inte tänka på mat hela tiden? Att tillåta mig själv att äta mat och även kanske glass å godis?

  Förlåt om det blev långt men jag behöver verkligen råd och tips och du vet vad du pratar om:)

  Tusen tack,
  Kram 19 åriga Victoria

  1. Hej Victoria och tack snälla för dina ord! 🙂 vad kul ni kommer att ha! Jag förstår och det där är ju alltid ett svårt mönster att bryta men det går. Försök att skaffa dig regelbundna tider på maten och ät ordentlig frukost lunch och middag varje dag med mellis. jag brukar tänka att jag ska äta 80% bra mat och sedan får jag äta vad jag vill de andra 20%. Det tycker jag funkar toppen för mig och ger ett mer avslappnad inställning till mat. Testa det 🙂 Kramis

 6. Hej Ida! Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg! Får så mkt pepp och inspiration både till träning och mat.
  Min fråga kanske är lite lustig, men något som jag har funderat på ett tag nu: Vad är det egentligen för skillnad att träna på ett löpband och en crosstrainer? Förbränner man mer på nån och får man bättre kondition på nån annan?
  Personligen så gillar jag crosstrainer mer 🙂

  Ha en härlig helg!
  Kram Johanna

  1. Hej Johanna! Nej det är bara olika sätt att träna kondition på och jag skulle säga att en variation är bäst. Crosstrainer är ju också väldigt skonsamt för alla som har problem med knän, benhinnor osv. Kram Ida

 7. Hej Ida! Jag har tre frågor till dig för du verkar ha så bra koll på allting:
  1. Hur ska man undvika matångest? Har du några tips på hur man kan tänka eller så? Jag får jätte ofta ångest över mängden och över vad det är jag äter. Jag äter lagom mycket mat och lagom onyttig men skulle vilja kunna äta onyttig mat utan ångest.
  2. Jag tränar både styrka och löpning och när jag kör passen så känns det tungt men efteråt så känns det nästan inte. Jag tänker ofta efter mina pass att jag kunde ha kört hårdare och längre. Vad ska jag göra för att bli nöjd?
  3. Sista frågan är ganska random men hur nyttigt eller onyttigt är dinkelmjöl? Vet att det innehåller gluten men det finns mycket recept med dinkelmjöl istället för vetemjöl som sägs vara mycket bättre för dig.
  Kramis!

   1. Hej Ida! Vill inte tjata och har ju förstått att du har mycket just nu men måste bara kolla att du inte glömt min fråga. Kram

    1. Kanske har det blivit något fel men jag menar den här frågan som vi kommenterar på. Den som är sist i detta inlägg och har tre separata frågor. Vet inte hur det ser ut på dun dator men hoppas du hittar den. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar