Annons
Annons


GUL OCH BLÅ


Denna veckan mina vänner kommer nog bli den tuffaste veckan detta året! Allt ska repas klart inför genrepet av turnén vi har på fredag, det ska repas in en ny show inför giget vi har i Säffle i helgen, det ska packas och fixas inför turnen! Dessutom ska jag bort och giga och undervisa med branded i säffle hela helgen, kommer hem på söndag kväll från Säffle och drar på turnen måndag morgon!

Annons

Förutom allt detta har jag vanlig skola med teknikklasser som jag måste gå på! Hela kroppen känns som mina armbågar ser ut…

Nu ska jag sluta klaga för det kunde varit värre! Detta kommer gå som en dans! 🙂 just smile!

2 kommentarer till “GUL OCH BLÅ”

  1. Du lever en dansares dröm men ändå tycker jag lite synd om dig idag…;-) Det verkar vara sjukt mycket – som alltid när vårterminerna drar ihop sig. Lycka till med allt!

    1. Hihi tack 🙂 Ja våren lyckas alltid bli galen! Undrar varför? Haha! Tack så mycket tjejen det kan behövas 🙂 Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar