Annons
Annons


GUL MAGISK PROTEIN SMOOTHIE


smoothie-nyttig

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är topp med er? Men mig är det finnemang! 🙂 Har varit på möte hela förmiddagen och nu ska jag fota lite med roliga grejer. Har planerat att träna senare men min höft har varit väldigt överansträngd sedan löprundan utomhus i söndags så får se hur jag gör? Min kropp är verkligen inte van att springa en längre sträcka utomhus men smärtan lossnade lite efter morgonens yoga så kanske blir ett pass senare ändå. Tänkte dela med mig av den sjukt goda smoothien jag gjorde till frukost här om dagen.

Ingredienser: 1 eko banan, 1/2 fryst mango, 1 dl havtorn, 1 skopa protein, en skvätt vatten. Mixa allt och toppa med goji och kokos.

Hur mår ni? Ska ni träna idag? Puss, I

Annons

//English: Hi my sweeties! How are you? I feel great. Have been to meetings all morninga and now I will shoot some fun things to my blog. Later today I think I will train but my hip is a bit overworked after the run session outside this sunday so I will see how I do. Here is a recipe on my tasty smoothie I did for breakfast another day.

Ingredients: 1 banan, 1/2 frozen mango, 1 dl buckthorn, 1 scoop vanilla protein, a little water. Mix and top with goji and coconut.

How are you today? Are you going to work out? Love, I

follow-mikz

5 kommentarer till “GUL MAGISK PROTEIN SMOOTHIE”

 1. Hej! Jag var till en dietist för ca 1v sedan & han skrev ut näringsdrycker till mig för att jag är liiite underviktig. Jag vill dock inte dricka dom här näringsdryckern då det känns helt fel & det känns som om jag kommer bli tjock eftersom jag inte får träna heller. Min mamma vakar på mig som en hök vad jag äter och vilken mängd.. 🙁

 2. Alltså… är det bara jag eller äter du dina smoothies i skålar? Haha 😀 tycker alltid att det ser ut som att det är en vid skål du har allt i. Antar att det bara är kamera vinkeln 😉
  Tack för bäst blogg! Får alltid upp träningsmotivationen 😀

 3. Hej! Jag har en liten fråga!

  Jag tränar löpning ca tre gånger i veckan och styrketräning på gym två gånger i veckan. När jag kör styrka så brukar jag köra armar/axlar ena passet och mage/rygg/rumpa det andra passet. När jag springer så springer jag nästan alltid i skogen och nästan hela spåren är uppförs- och nerförsbackar vilket gör att det känns att rumpan och låren får jobba. Jag har tänkt att benen får mycket träning tack vare löpningen och därför skippat att köra ben på gym. Men är det dumt tänkt? Borde jag lägga in ett pass med benövningar också?

 4. Hej Ida!
  Har en fråga om vad du tycker om bönpasta? 🙂
  Ser att det är något du inte äter (ofta iaf) följer dig på mikz också.
  Men är det ett bra alternativ för pasta/ris/rotfrukter?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar