Annons
Annons


GUARANA ISTÄLLET FÖR KAFFE


Macacos_Guarana_50gr_welloteket

Guarana från Macacos – HÄR!

Hej!! Har blivit lite sugen på att prova guarana istället för kaffe men undrar hur mycket man ska ta per dag och hur ofta? Är det något du provat? 

SVAR: Hej! Ja det har jag och tycker absolut att du ska testa det istället för kaffe! Jag älskar det och tar det alltid när jag behöver lite extra energi. Med kaffe blir man superpigg och sedan blir man låg efter någon timme. Guarana stegrar mer och håller i sig hela dagen. Jag tar 1 kryddmått på morgon antingen i smoothien, juice eller bara shottar med vatten. Kram, Ida

Annons

Köp Guarana HÄR!

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

12 kommentarer till “GUARANA ISTÄLLET FÖR KAFFE”

 1. Hej Ida! mår så bra av att äta chlorella tabletterna, jag är gravid ror du det på något sett skulle vara farligt att äta som gravid? står ju inget på förpackningen, brukar ju isf stå att gravida bör undvika eller något sånt 😀 kram

  1. Ja jag älskar också chlorellan och det har räddat min mage 🙂 <3 Har du ätit chlorella ett tag och avgiftat dig själv så tror jag inte det är någon fara. Men jag skulle inte rekommendera någon att börja med alger under graviditet och amning då man börjar avgiftas då. Men jag kan kolla med min naturläkare vad han säger. Kramis

   1. Jag åt den regelbundet innan men har haft ett litet uppehåll och nu börjat med den igen, ja men vad gulligt om du kan ta reda på det? älskar den och man blir så pigg! Kram finns

 2. Hej Ida!
  Tack för en superinspirerande blogg! 🙂
  Är så sugen på att testa guarana och undrar om det smakar något speciellt?

  kram

  1. Ja Guarana är grymt och det smakar inte så mycket utan bara lite beskt så man kan blanda ner i smoothies eller typ i sin golden milk utan att det känns 🙂 Kramis

 3. Hej Ida!
  Vad anser du om ”fatburner” tabletter? har du någon erfarenhet?
  Och vad tycker du om dricker som NOCCO, celsius, heat och så vidare? är det något du brukar ta?

  GRYM insperation! Du är bäst!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar