Annons
Annons


GRYMT ERBJUDANDE TILL MINA LÄSARE!


Finns nog inget som gör mig lyckligare än när jag har shoppat nya mjukiskläder! Nu när hösten börjar smyga sig på så vill man ha en riktig mysig mjukisdräkt att krypa ner i! Jag handlade den optimala mjukisdräkten igår på min favoritaffär HOMERUN. Blir helt sjuk när jag är där inne i affären och det bara kryllar av snygga och mysiga byxor, tröjor, tishor, converse mm. Har också en av de populära stickade tröjorna med amerikanska flaggan på sedan innan. LOVE IT! Köpte mig också ett par röda converse när jag ändå var i farten! 😀

Annons

Eftersom jag känner en som jobbar där så fick jag den stora äran att kunna erbjuda er mina läsare hela 20% rabatt i deras shop på Odengatan och även deras Webshop –> http://homerunstore.se/sv/ Det enda ni behöver göra är att uppge mitt namn IdaWarg när ni handlar. GRYMT erbjudande så passa på 🙂

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar