Annons
Annons


GRYMT ERBJUDANDE PÅ XTREME LASHES


Igår var jag och gjorde ögonfransförlängning på Xtreme lashes på Karlavägen 68 i Stockholm. Har velat göra det jätte länge och kom nu äntligen iväg. När jag kom dit fick jag lägga mig på en säng och blunda i 2 timmar då jag blev omhändertagen och fick nya fransar. Har inte velat göra fransförlängning innan då de flesta som gör det limmar på en bunt fransar åt gången och det sliter då på fransarna. Med Xtreme Lashes så sätter de fast 1 frans på en frans.

Annons

Jag är fortfarande helt stum av resultatet då jag inte kan se hur eller vart de satt fast fransarna? Coolt. Är supernöjd verkligen!

Här kommer för och efterbild då jag är helt osminkad på ögonen på båda bilderna…


ERBJUDANDE!

Har ni funderat på att göra fransförlängning så rekommenderar jag verkligen Xtreme Lashes. Kan gladeligen meddela att ni som läser min blogg får hela 30% rabatt på fransförlängningen (kostar från 2650kr innan rabbaten) och då ingår både första behandlingen och en påfyllning. Säg bara att ni läst om erbjudandet på min blogg för att ta del av rabatten.

För mer information eller bokning av tid ring 073-5905748

http://xtremelashes.se

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar