Annons
Annons


GRYM TRÄNINGSDAG IGÅR


Är minst sagt lite sliten i ben och höfter idag då det blev lite mer träning än planerat igår. Sprang ju 6 km på morgonen. Efter det var min mamma också sugen på löpning så hängde självkart med henne på en runda också.

Annons

Blev en 6 kilometrare till så nästan 1,2 mil  löpning igår! När vi kom hem och jag tror att jag ska få njuta av en härlig varm dusch då säger min kära mor, men Ida magen då?! Jajamen min mor ville träna magen på detta också och självklart kan inte jag vara sämre. Blev ett svettigt magpass på detta också, Härligt!

Lite senare vaknar även min pojkvän till liv och vill gå en promenad så varför inte när jag ändå var igåg? 😀 Haha så det blev en promenad också, följt av en välbehövd stretch!

Kan inte ens förklara hur mycket mat jag käkade resten av dagen. Blir alltid så sjukt hungrig av konditinsträning! 😀

Jag och kära mor efter löprundan.

Kommentera | Translate


Annons
Laddar