Annons
Annons


GRYM ÖVNING FÖR HEMMATRÄNING


Här kommer tips på en riktigt grym övning som tränar hela kroppen. Vandrande plankan heter den och bränner ordentligt i axlar och mage på mig. Perfekt att köra hemma om man inte har tillgång till gym.

Tänk på att spänna upp hela kroppen ordentigt och undvik att ”hänga” i rygg och skulderblad. Växla hela tiden arm som du börjar gå ner med så det blir varannan sida. Jag brukar lägga in den i mitt axelpass eller i cirkelträning för överkroppen och kör 20st.

Annons

5 kommentarer till “GRYM ÖVNING FÖR HEMMATRÄNING”

 1. Hejhej! Vill börja med att tacka för den här underbara övningen ”vandrande plankan”, känns verkligen!
  Mina frågor: 1) jag är helt galen i majs, men har hört att det är onyttigt och innehåller massvis med socker. Ibland kan jag äta en burk till lunch eller liknande…jag vill ju få bort lite fett på kroppen så bör jag sluta med majs då? För övrigt äter jag mycket yoghurt, müsli, kött, olika proteiner, grönsaker, frukt.
  2) räcker det med 40-50 minuters löpning/intervaller för att få igång bra förbränning?…kan inte det där med konditionsträning och förbränning så bra!
  Ha det nu så jättebra med en fortsatt underbar sommar! 🙂

  1. Hej och vad kul att du gillar övningen 🙂 Vandrande plankan är grym!
   1. Jag skulle sluta med majs då det är snabba kolhydrater. Små mängder gör ju självklart inget men en burk om dagen är inte att rekommendera.
   2. 40-50 min låter bra och förbränningen är igång hela tiden men på topp efter 20 min så allt efter 20 min är grymt 🙂
   Tack snälla, detsamma!

 2. Hej Ida och TACK för en superblogg!!
  Nu till min fråga; Vill beställa ett nytt proteinpulver, men har kommit på att jag verkligen inte tycker om den där söta och ”sliskiga” smaken som många har. Därför har jag fått upp ögonen för One Bake. Har förstått att du använder det? Verkar bra att baka med, men är det verkligen så gott att bara dricka som shake? Tänker efter gymmet, då måste det ju va lättvindigt och kan ju inte ta med massa ingredienser att blanda börja blanda i för att få smak..? Vad rekommenderar du? Är det drickbart som det är?
  Hoppas du har tid att svara på detta långa haha, tack på förhand Kram!

  1. Smaken är ju som baken men jag tycker den är grymt god att blanda med mandelmjölk bara som den är och vill man ha lita smak så tar jag i 1/2-1 tsk kakao och jag tycker det är kanongott. Att blanda med vatten är inte lika gott men det funkar och är 100ggr bättre än sötningsmedel. Helt klart värt att testa –> http://fitnessguru.se/shop/one-bake

 3. Hej! Jag undrar hur du gör dom här bilderna med text i och ovanför?
  Tack för en härlig blogg!
  Kram Frida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar