Annons
Annons


GRAVID VECKA 35


gravid vecka 35 mage magbild ida warg

Hej vänner! När jag skriver detta är jag mitt i vecka 36. ALLTSÅ HJÄLP! Nu kommer han snart och jag längtar så! Men först kommer här info om min vecka 35.

GRAVID VECKA 35
Fostret väger ungefär 2,4 kilogram. Det har blivit knappt 47 centimeter långt och har oftast lagt sig med huvudet nedåt. Det sväljer fostervatten, kissar och tränar därmed matsmältningen. Fostret har lagt på sig mer fett. Huden är tjockare, mindre genomskinlig och slätare. Det ulliga hår som tidigare funnits på kroppen är borta, och huden är täckt av rikligt med skyddande fosterfett. Om barnet skulle födas nu kan det vara så insmort att huden är vit och kletig av allt fett.”Enligt Vårdguiden 1177

Annons

MAGBILD GRAVID VECKA 35   gravid vecka 35 mage magbild ida warg gravid vecka 35 mage magbild ida warg gravid vecka 35 mage magbild ida warg gravid vecka 35 mage magbild ida warg gravid vecka 35 mage magbild ida warg 

Symptom/mående: Ja ni nu börjar det bli kämpigt så varning för mycket klagomål här… Har foglossning som går ner i höger rumpa och höft. Känns som hela bäckenet är snett och att jag går runt och felbelastar så ska till kiropraktorn i veckan för att försöka fixa till. Sedan är allt obekvämt! Jag kan inte sitta för då blir han arg och sparkar mig i revbenen, ligger jag för länge så får jag får pirr i benen och blir uttråkad. Står jag upp får jag ont i rumpa, rygg och höft. Haha förstår ni min frustration här när inget är bra! På detta så sover jag också dåligt, har ofta ont i magen då maten inte får plats och blir irriterad över att golvet känns så SJUKT långt bort så fort jag tappar något eller ska knyta skorna. Hatar att fråga andra om hjälp! Men annats så är det bra 😀

Kost/cravings: Min potatissallad, vatten med citron, glass och färsk frukt och bär. Är väldigt hungrig hela tiden också och lagar alltid för stora portioner som sedan egentligen inte får plats men som jag trycker ner och så får jag ont i magen. Haha. Det här med att äta lite och ofta har jag inte riktigt fått in.

Vikt: Ingen aning men känns som jag gått upp typ 5 kilo senaste veckan!

Träning: Har kämpat på med styrketräning både ett pass på gymmet och ett hemma med gummiband. Har även tagit en del power elaks som jag numera kallar powerlunks.

Kolla även veckans uppdatering på youtube där ni får se lite nya bodys vi köpt till Mini och sedan svarar jag på frågan varför vi köper rosa till honom fast han är kille?

Läs också:
Gravid vecka 34
Gravid vecka 33
Gravid vecka 32
Gravid vecka 31
Gravid vecka 30
Gravid vecka 29
Gravid vecka 28
Gravid vecka 27
Gravid vecka 26
Gravid vecka 25
Gravid vecka 24
Gravid vecka 23
Gravid vecka 22
Gravid vecka 21

Gravid vecka 20
Gravid vecka 15, 16, 17, 18 och 19
Gravid vecka 7-14

9 kommentarer till “GRAVID VECKA 35”

  1. Pirret i benen du beskriver låter som Restless legs, vanligt när man är gravid (finns människor som tex mig som har det annars med, haft sedan jag var tonåring). Öka med magnesium och försök att hitta en kräm som kyler ner benen, det hjälper :).
    Jag använde en produkt från The Body Shop i många år som hette cooling leg gel, tyvärr finns den inte längre utan istället har de en foot gel, du kan ju köpa den och testa med :).

  2. Smygreklam för tre vänner glass? Ser inte någonstans i texten att det är ett reklam inlägg/sammarbete medans det framgår i bilderna att det helt klart är fråga om detta.

    1. Haha alltså lägg ner! Det är det absolut inte! När det är reklam i mina kanaler skriver jag det. Älskar deras glass och hade köpt det inför en middag och tyckte det var fint att ha med i bilden. Så lugna ner dig

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar