Annons
Annons


GRAVID VECKA 33


gravid vecka 33 mage ida warg gravidmage

Nu börjar det verkligen nära sig vänner och jag är mitt uppe i vecka 34! Alltsååå 6 veckor kvar! Här kommer uppdatering om hur vecka 33 var.

GRAVID VECKA 33

”Barnet är i vecka 33 drygt 43 centimeter långt mellan huvud och häl och väger så mycket som 1,9 kilo. Barnet ökar med runt 200 gram i veckan ända fram till förlossningen. Måttet på din livmoder är nu 30 till 33 cm. Men det kan vara olika, huvudsaken är att din egen kurva växer som den ska. När du är gravid i vecka 33 så är du fortsatt trött och har med stor säkerhet fortsatt svårt att sova. Tyvärr så tar en graviditet hårt på dina krafter och du behöver vila. Enligt babyhjälp

Annons

MAGBILD GRAVID VECKA 33 gravid vecka 33 mage ida warg gravidmagegravid vecka 33 mage ida warg gravidmagegravid vecka 33 mage ida warg gravidmagegravid vecka 33 mage ida warg gravidmage

Symptom/mående: Det har varit en bra men stressig vecka. Har märkt att min syn blivit sämre och speciellt på eftermiddag/kväll men tror det är ett graviditetsymtom? Har även haft lite ont i ländryggen men det är för att jag hållt igång hela veckan, städat, promenerat med väska på axeln mm. Har också fått lite sura uppstötningar, inte mycket men lite.

Kost/cravings: Färk frukt och bär. Framförallt mango och jordgubbar. Dock märker jag att det är väldigt trångt i magen och jag får inte ner lika mycket mat som jag är van vid. Måste lära mig att äta mindre portioner men oftare.

Vikt: –

Träning: Så nöjd att jag tillslut fick ihop 3 träningspass. Även om jag inte var superpepp så är jag stolt att jag fick till dem. Har även promenerat en hel del.

Kolla även veckans uppdatering på youtube där jag berättar hur vi kom på minis namn oh även svarar på frågor från er…

Läs också:
Gravid vecka 32
Gravid vecka 31
Gravid vecka 30
Gravid vecka 29
Gravid vecka 28
Gravid vecka 27
Gravid vecka 26
Gravid vecka 25
Gravid vecka 24
Gravid vecka 23
Gravid vecka 22
Gravid vecka 21

Gravid vecka 20
Gravid vecka 15, 16, 17, 18 och 19
Gravid vecka 7-14

5 kommentarer till “GRAVID VECKA 33”

  1. Så spännande att det närmar sig. Du kommer bli fantastisk mamma, helt övertygad.

    Du stålar verkligen,, men det gör du ju när du inte är gravid också… =)

  2. Hej Ida!
    Nu vet jag inte var du ska föda Mini men om du ska föda på SÖS vill jag bara informera om maten.
    Jag arbetar på SÖS Förlossningsavdelning och här har vi inget utbud alls av veganmat, dock har vi en vegetarisk rätt. Ett tips är därför att ta med egen mat när det är dags (om du inte vill äta den vegetariska). Lycka till!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar