Annons

GRAVID VECKA 29


Ida warg gravid vecka 29 mage magbild

Hej älsklingar! Här kommer en uppdatering från vecka 29. Har sett att det är endel som blir förvirrade av vilken vecka jag är i och när jag gör mina uppdateringar så är jag alltid i veckan efter än den jag skriver om. Jag summerar veckorna efter de gått så just nu är jag i mitten av vecka 30 (går in i 31 på lördag).

Annons

GRAVID VECKA 29
”När du är gravid i vecka 29 så är det bara 11 veckor kvar till förlossningen. Nu går viktökningen fort och barnet är 38,6 centimeter från huvud till häl och väger runt 1,15 kilo. Vikten kan mycket väl öka med så mycket som 20% under veckan. Längden skiljer sig redan åt mellan olika barn. Barnet har fortfarande plats så att det kan röra sig, men det blir fort allt trängre. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan. Det är inte ovanligt att det i vecka 29 känns som om alla organ trängs undan av magen och barnet. Barnets hjärna kan nu kontrollera andning och kroppstemperatur. Barnet är även känsligt för ljus, ljud, smaker och lukter.Enligt babyhjälp

MAGBILD GRAVID VECKA 29    Ida warg gravid vecka 29 mage magbild Ida warg gravid vecka 29 mage magbild Ida warg gravid vecka 29 mage magbild Ida warg gravid vecka 29 mage magbild Ida warg gravid vecka 29 mage magbild Ida warg gravid vecka 29 mage magbild  

Symptom/mående: Jag har mått toppen i veckan förutom att jag haft lite mycket stress i kroppen pga. mycket jobb och eventen. Det har gjort mig ännu mer stressad över att lilla Mini ska fara illa vilket har gjort det värre än vad det är. Så efter förra veckan tog jag en lugn och fin helg för att återhämta oss och komma ner i varv vilket var välbehövligt. Har även mått lite illa några dagar efter frukost. Ber till gud att inte illamåendet kommer tillbaka. En annan sak jag märkt med kroppen är att nu har magmusklerna verkligen särat på sig och magen har ploppat ut ordentligt. Om jag ligger på rygg och ska resa mig upp i en sit ups så blir min mage spetsig och ser ut som ett hustak.  haha ser sååå sjukt ut!

Kost/cravings: Bananglass! Måste ha det varje kväll innan läggdags. Sååå gott och så himla glad att mitt sug efter bananer har kommit tillbaka då jag tidigare mådde illa av bara tanken.

Vikt: Vet inte.

Träning: Har tränat på väldigt bra! 2 styrkepass, 1 cardiopass + stretch och massa promenader.

Kolla även veckans uppdatering på youtube dr jag svarar på frågan hur många barn vi vill ha?

Läs också:
Gravid vecka 28
Gravid vecka 27
Gravid vecka 26
Gravid vecka 25
Gravid vecka 24
Gravid vecka 23
Gravid vecka 22
Gravid vecka 21

Gravid vecka 20
Gravid vecka 15, 16, 17, 18 och 19
Gravid vecka 7-1410 kommentarer till “GRAVID VECKA 29”

  1. Om inte dina trosor och bh skulle synas så skulle det vara mer en gravidbild än som nu sexbild.
    Man ser en gravidmage även om man har kläder på sig!

    1. Lägg ner din bittra ton tack. Jag tar precis de bilderna jag vill och jag de här är mina favoriter som jag tycker är superfina. Har du inget bättre att säga så var tyst är du snäll.

  2. Det är så kul att följa din graviditet vecka för vecka både här och på youtube. Jag är själv gravid och har BF den 21 augusti så jag ligger lite mer än två veckor efter dig bara 😉 Det blir extra kul för mig för jag typ ”härmar” dig med min egna graviditet. Mycket av det du skriver eller säger i vloggar märker jag själv i min graviditet typ en eller två veckor senare.
    Lycka till med lilla Mini. Ser fram emot att få följa resten av graviditeten!
    http://janellewetterholm.blogg.se/

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar