Annons
Annons


GÖR DIN TACOS NYTTIGARE


Känns som de flesta tänker att Tacos är onyttigt? Jag skulle vilja påstå att det beror på hur man äter den! Själv gör jag min portion tacos till en riktig proteinbomb!

Så här gör du din tacos nyttigare…

Annons

Välj nötfärs med 5% fett, kyckling- eller kalkonfärs. Skippa chipsen och tortillabrödet och byt ut det mot rågknäcke eller skippa allt vad kolhydrater heter. Ät din tacos med massa nyttiga grönsaker. Använd lättkesella istället för creme fraiche, gräddfil, turkisk yoghurt mm. så får du extra mycket protein i din tacos.

6 kommentarer till “GÖR DIN TACOS NYTTIGARE”

 1. Hej!
  jag har en fråga!
  jag ska operera bort mina hals mandlar snart å kommer inte kunna äta normalt på en vecka,
  vill inte bli av med min muskel massa, jag undrar om du har tips på hur jag ska göra för att behålla mina muskler?
  tacksam för svar!

  1. Ajaj vad jobbigt! Vet inte vad du kan/får lov att äta, men se till att få i dig tillräckligt med protein till dina muskler! Lättkesella är det massa protein i och är enkelt att äta om du blandar det med tex. funlight! Proteinpulver är ju också väldigt bra då det bara är att dricka det 🙂

 2. Hej ! Jag undrar en sak om splitt. När du går ner i splitt, stretchar det någonstans då eller gör det liksom bara ont i höften ? För för mig är det så att det inte stretchar i någon muskel direkt men det känns mer som att det känns i höften. Men fast jag har stretchat så så har jag blivit vigare 🙂 Men är det så det ska vara ?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar