Annons
Annons


GOOD MORNING


ida-warg-pinkida-warg-pink-2ida-warg-pink-3ida-warg-pink-1Pink sweater – HERE (adlink) // Jeans – HERE (adlink)

 Godmorgon mina älsklingar! Härligt med lördag idag, wohoo. Just nu sitter jag och myser i soffan med min nya rosa stickade tröja och dricker kaffe.

Annons

Idag blir det lite träning då jag igår fick ta vilodag pga. jag tog bort födelsemärken så fick inte träna. Ska känna efter vilka övningar jag kan göra idag som inte drar upp mina sår så det blir ärr. Men ser verkligen fram emot att gå till gymmet! Vad ska ni göra idag? Någo mer som ska träna?

//English: Good morning my sweeties! So nice with saturday, wohoo. Today Im going to the gym for a workout. Dont know what exercises Im going to do because I removed moles on my upper body yesterday so I did not work out. Really looking forward to visit the gym today. What are you going to do? Will you exercise?

32 kommentarer till “GOOD MORNING”

  1. Självklart blir det träning! Jag ska testa ett nytt gym och tror det blir bröst och eventuellt lite rygg idag. Jag är såå peppad!

  2. Vill så gärna komma iväg men vet inte alltså.. Jag haft feber 5 av de senaste 8 dagarna, inte sammanhängande utan den kommer och går, så jag vet verkligen inte om jag vågar chansa 🙁

  3. Började dagen med att rehabträna min fossing, lite tungt men försöker att tänka på målet, att få springa igen! Wiee, längtar. Ha en bra dag!

  4. Kan inte du snälla tipsa om nyttiga kcal rika livsmedel (Linfrö olja tex)? Och gärna göra någon typ av ”lista” med frukt och grönsaker med snabba kolhydrater? Om jag inte har helt fel så är banan och majs bla. två grönsaker med mycket kolhydrater? Men sen tar det stopp för mig…
    Jag är gluten intolerant och gillar inte potatis eller ris särskilt mycket men älskar frukt och grönt så hade vart jätte snällt om du ville tipsa om andra rika kolhydrats källor 🙂

  5. hej ida! jag har en liten fråga åt dig, Varenda gång jag tränar så får jag träningsvärk överallt förutom magen, spelar ingen roll hur mycket magövningar jag gör. vad kan det bero på? gör jag fel eller vad? förresten, jättefin tröja:-) kraam

  6. Hej! Fiin! Vilken strlk har du på den rosa tröjan?:) Jag håller med Lena, tränar mage typ 10 övningar och 25 rep, känner att det bränner och är jobbigt men jag får ingen träningsverk. Undrar också vad det beror på. Much love!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar