Annons
Annons


GOOD MORNING SWEETIES


IMG_2648.JPG

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni mår kalas, det gör i alla fall jag. Ska börja dagen med en visning följt av 2 möten, massage och i eftermiddag får det bli träning. Woop. Vet dock inte vad jag ska köra? Antingen blir det styrketräning ben/rumpa eller så blir det yoga.

Annons

Ska ni träna idag? I så fall vad?

Just det… har glömt säga att jag laddat upp 2 videos som jag ej postat här men ni har en video med 5 veganska och glutenfria mellanmål –> HÄR och sedan en vlog –> HÄR!

14 kommentarer till “GOOD MORNING SWEETIES”

  1. Haha mata mina tuttar! Dör av skratt:’D va lite irriterad imorse och så gick man in på bloggen och kolla videon, tack för atr du finns ! Blir så glad:D♡

  2. Låter som en härlig dag! Jag ska åka hem från en vecka i fjällen, så det blir minimalt med rörelse idag. Ska hinna med att krama om min häst ikväll och även yoga lite, känns helt lagom en dag som denna 🙂 Kram

  3. Hej snygging! Åh så skönt det låter med yoga, det känns som att jag också ska köra ikväll! 😀
    Jag hade en promenad-dejt med en kompis ( som har blivit mamma så tiden att umgås är inte enorm längre, så all tid med henne är toppen just nu!). Jag har verkligen börjat uppskatta promenaderna innan frullen. Ett glas med varmt citronvatten och sen ut direkt! Känns alltid som en grymt skönt star på dagen 😀
    Hoppas att det går bra för dig på mötena! Kram

    1. Ja så magiskt och låter så mysigt. Har också några mammalediga vänner som jag brukr promenera med. Wii så mys! <3

  4. Jag körde ben och mage idag!) Har också precis fått lite produkter från welloteket, tänkte att jag skulle baka brownie imorgon till födelsedagen) <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar