Annons
Annons


GOOD MORNING AND CONGRATS


IMG_8055.JPG

God morgon och stort GRATTIS till Alexandra, Angelica, Karina, Johanna och Johanna som med bilderna ovan vunnit ett helt valfritt träningskit från SOC! Wohoo, njut av de fina kläderna!

Men ni som inte vunnit ska inte hänga läpp över det för redan i eftermiddag kommer en ny tävling upp där 5 av er kommer ha chans att vinna ett helt kit från Nike så missa inte det! 🙂 Nu ska jag snart springa iväg på mötesrace då jag har 3 stycken innan lunch och efter det ska jag träffa min filmkille och spela in nya avsnitt till min youtubekanal. Wohoo vilken dag! Ikväll får det bli löpintervaller så måste få i mig bra med mat under dagen och tagga! Hörs snart igen finisar! Puss, I

//English: Good morning! Above you can see the winners in SOC competition. Today is a busy day with 3 meetings before lunch and then I will meet my film guy and make some new videos to my youtube channel and after that I will do some run intervals on the treadmill. Wohoo what a day! Need to eat a lot of food so Im energized! Talk to you soon! Love, I

Annons
1 kommentar | Translate


Annons
Laddar