Annons
Annons


GOD OCH NYTTIG LAXSALLAD


Mina vänner. Sitter hemma i lägenheten och hör hur det åskar, blixtrar och hur regnet slår i backen utanför samtidigt som jag äter en fantastiskt god lunch. Så himla mysigt!


WARGENS LAXSALLAD.


1 tärnad stekt laksfilé kryddad med salt, citronpeppar och chiliflakes.

Annons

1 skivad avokado.

1 tärnad tomat.

Tärnad gurka.

Gröna ärtor.

Balsamvinäger.

3 kommentarer till “GOD OCH NYTTIG LAXSALLAD”

  1. SV: När jag jobbade på en dansbandsrestaurang så lärde jag mig att seriösa dansare hade med sig kaffepulver i väskan och kastade ut på golvet när man dansade, för då vart det tydligen bra glid… Nåt du vet nåt om? 😉

    Tänka sig att alla erbjuder sig att bli masserade, haha! Kanske vore nåt för din gamla slitna kropp va? 😉 Jag blir massör av utb, men ska göra nåt prov lite senare så jag blir diplomerad massör, och sen gå en triggerpunktskurs. Jag vill först och främst vara personlig tränare och därför kommer jag inte certifiera mig som massör, mest ha utb till mina klienter…

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar