Annons
Annons


GOD JUL!


GOOOD JUL finisar! Kan ni fatta att det är julafton idag? Det kan inte jag i alla fall. Igår så kändes det som vår och solen sken som aldrig förr. Underbart men skulle gärna vara med om en vit jul snart. Tycker det är så himla mysigt med snö. Igår klädde vi granen och måste säga att vi aldrig haft så fin och tjock gran ever här i Åmål. Spelade även Bingolotto men alltså ingen vinst som vanligt! Har spelat så många år men aldrig vunnit! Igår var jag nära på att vinna en gourmet kryssning men jag hade nog mer kallat det för straff! haha. Kryssning ä inte min favorit!

Annons

Funderade på en grej igår… vilken dag klär ni granen? Vi gör det ALLTID kvällen 23 december. Vet att vissa gör det i början december men det skulle kännas så konstigt för mig! Det ska vara som det allts har varit 😀 haha!

Nej nu ska jag sätta fart här. Ska laga vegansk julskinka, grönkålssallad och kikärtsgryta med saffran till julbordet idag. Någon av er som lag till något veggoalternativ på julbordet i år? Önskar er en fantastisk julafton nu! PUSS, I

12 kommentarer till “GOD JUL!”

 1. Vi klär alltid granen den 23 december! Jag förstår inte heller de som klädde granen till första advent, känns jättekonstigt.

 2. Var länge sedan jag spelade bingo lotto. Men vet att man vann som max 100kr, på den tiden som Lasse Kroner var programledare dock… haha!

  Men hoppas att din jul blir minst lika mysigt, så som det ser ut på bilderna! 🙂

  God Jul på dig Ida! 🙂

 3. Klär alltid granen dagen före! 🙂
  Här blev det glutenfri grönkåls och valnötspaj med vegustos ädelost, nöt och bönbollar, rödbetssallad, vego”skinka”, brysselkål, rostade rotfrukter, saffrans och kikärtsgryta, lingonbröd, saffranspannkaka, mjuk pepparkaka m.m

 4. Hej! Kan man blanda inflamino med multimineraler eller mineraler för veganer? Kan man ta både inflamino och andra supermat?

 5. Hej Ida, jag är bra mycket äldre än du men finner mycket inspiration av dina tankar på träning och mat. Jag har varit vegetarian i mååånga år och fuskvegan i några (dvs äter mjölkprodukter när jag blir bjuden på det). På julbordet i år körde jag en havrebaserad ”lever”pastej som var grym, gravade morötter, auberginesill, tofusill, saffranslök och rödbetssallad. God jul!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar