Annons
Annons


GO TEAM WARG


5F4A78025F4A78135F4A7819Att testa nya produkter så här under en tid är sjukt kul och ännu roligare att vi gör det som ett helt team och dessutom att vårt team leder!!! Woop woop! Hejja team Warg!

Denna veckan har fokus varit Unifying Day Moisturiser och jag gillar den verkligen! Krämen går snabbt in i huden, återfuktar och gör huden len.

Annons

Älskar även den fräscha doften och den fina rosa färgen på krämen som bara gör att man blir så lycklig 🙂

Nu hoppas jag att vi behåller ledningen så vi vinner massa fina priser så in HÄR och lika och kommentera nu vänner! Nu kör vi!

English: To try new products is so fun and especially to do it tighter with you as a team and especially when our team lead! Woop Woop, go team Warg! This week we´ve focused on Unifying Day Moisturiser and I really like it. The cream goes quickly into the skin, moisturizes and makes the skin smooth. Love the fresh smell and the pink color of the cream makes me so happy! 🙂

9 kommentarer till “GO TEAM WARG”

    1. jag har stl XS. Jag är sponsrad av Puma så får det direkt av dem. Vet ännu inte vart man kan köpa det eller om det kommit ut i butik men kan försöka kolla upp 🙂 Det setet är verkligen helt magiskt och de skönaste träningskläder jag haft! 🙂

  1. Hur resonerar du kring att denna produkt och loreal inte är naturligt/eko? Vet att du använder och förespråkar naturliga skönhets och hudvårdsprodukter så undrar bara lite 🙂 kram

    1. Att använda naturlig natt och dagkräm som jag använder dagligen är något som jag absolut kommer fortsätta göra efter detta testet och något jag kommer fortsätta att rekommendera. men under de här 4 veckorna är det kul att testa något annat. Där emot så är jag inte supernoga med smink och andra krämer som jag ej använder dagligen och Anti-tiredness krämen jag prövade förra veckan kommer jag fortsätta använda ibland 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar