Annons
Annons


GLUTENFRIA SCONES – RECEPT


IMG_0019.JPGIMG_0018.JPGIMG_0020.JPG

I helgen lagade jag glutenfria scones till mitt hjärta. Finns det något bättre än att hela hemmet luktar nybakat bröd och att sedan sätta sig med tända ljus och en kopp te och njuta av bakverken. De här sconsen är både gluten och mjölkfria och så lätta att baka.

Annons

Perfekta till eftermiddagsfikan.

English: This weekend I made gluten free scones to my sweetheart. These scones are gluten and dairy free and they are so easy to do. Perfect to afternoon tea! 

Recept Glutenfria Scones // Recipe gluten free scones

2dl mandelmjöl // 2dl almond flour

1dl kokosmjöl // 1dl coconut flour

1dl bovetemjöl // 1dl buckwheat flour

1 banan // 1 banana

1,5msk kokosolja// 1,5tbsp coconut oil

1msk honung // 1 tbsp honey

1tsk bikarbonat // 1 tbs bicarbonate

1ttsk kanel // 1 tbs cinnamon

1,5dl mandelmjölk // 1,5dl almond milk

Gör så här: Mosa bananen och blanda tillsammans med mandelmjölk och kokosolja. Blanda alla torra ingredienser och häll ner i den blöta och mosa ihop allt med händerna till en deg. Forma önskade stora scones och in i ugnen på 175 grader i ca 20min.

Proceed like follow: Mash the banana toghter with almond milk and coconut oil. Mix all dry ingredients and add in the wet and mash together with  your hands. Make the desired sized scones and put in the oven on 175 degrees in 20min.

ALLA MINA RECEPT SAMLADE

Ladda ner min app Wargpower så får ni alla mina recept samlade i en receptbank som är supersmidig och lätt att använda. För att ladda ner appen skicka ett sms med texten wargpower till 72722 (appen är helt gratis) eller ladda ner den HÄR.

14 kommentarer till “GLUTENFRIA SCONES – RECEPT”

  1. Jag får extremt ont när jag har mens och även dagarna innan, samt jättejobbig pms..undrar om du har några tips mot detta? det enda jag hört även av gynekologer o barnmorskor är att börja ta ppiller men tycker inte det känns bra att stoppa i mig hormoner 🙁

  2. Testade precis att baka dess och MHMM vad göda de var! Fast mina reste sig ingenting =/ Jag använde bakpulver istället, kanske blev något knas med mängden

  3. Att baka scones på helgen är superlyxigt tycker jag 🙂
    Lyckades få till ett härligt glutenfritt recept på underbara scones imorse 🙂
    Recept i min blogg om ni vill baka gott till frukost eller mellis 🙂

  4. Vad använder du för mandelmjöl? Vet att det finns fettreducerat, är det det du använder eller det ”vanliga”?
    Kram 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar