Annons
Annons


GLUTENFRIA PEPPARKAKOR RECEPT


Jag berättade ju i lördags om de glutenfria pepparkakorna jag blev bjuden på i hälsokostbutiken. De var riktigt riktigt goda och ett grymt alternativ till alla er som vill äta glutenfritt. Fick ju med mig receptet hem och ska testa baka det själv i dagarna här.

Här kommer det magiska receptet som kommer från SuperFruit.

Annons

7 kommentarer till “GLUTENFRIA PEPPARKAKOR RECEPT”

 1. De där pepparkakorna ser hur goda ut som helst! Ska testa att baka dem någon gång och passar perfekt till mig som är glutenallergiker. Hoppas du får en bra jul och jag vill att du ska veta att du är min förebild, så grym är du!
  Vi sågs ju på yoga/poledance eventet och jag hoppas att vi ses snart igen!
  Gå gärna in och titta på min och Olivia blogg, http://www.petrick.spotlife.se

  God Jul och massor med kramar
  Maja

  1. Hej Maja och tack fina du för din kommentar! 🙂 Ja då tycker jag verkligen du ska testa dessa papparkakor 🙂 Supergoda! Hoppas verkligen vi ses igen framöver 🙂 Stor Kram och God Jul på dig <3

 2. Hej Ida! Tack för en underbar och inspirerande blogg! Jag är en 17-årig tjej som är väldigt otränad men jättegärna vill ha ett mer aktivt och hälsosamt liv. Jag börjar verkligen känna hur svag min kropp är då jag har problem med båda knäna (patella som hoppar), får ont i rygg och nacke när jag pluggar samt märker hur axlarna blir mer framroterade och att skulderbladen inte verkar sitta där de ska längre. Så min fråga är hur ska jag bygga upp en grundstyrka i hela kroppen så jag klarar av vardagen?

  God jul och många kramar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar