Annons
Annons


GLUTENFRIA EKOLOGISKA MIXAR


Som ni alla vet så äter jag en glutenfri kost då jag är överkänslig mot gluten. Fick hem superfina mixar från Ewalie som jag ska testa i helgen. Fick våffelmix, knäckemix, brödmix och Muslimix. Låter supergott och finns att beställa HÄR!

5 kommentarer till “GLUTENFRIA EKOLOGISKA MIXAR”

  1. Måste tipsa om detta supergoda och enkla knäckebröd, om du inte redan sett det: http://carinasbakkonst.blogspot.se/2011/01/gi-knackebrod.html
    Själv använder jag rapsolja istället, och fifty/fifty pumpafrön och solroskärnor. Dessutom tycker jag att 1,5-2 dl kokande vatten räcker. Men hur som helst. Är ett fantastiskt knäckebröd. Man ska kavla ut det supertunt! Går lätt om man kavlar mellan två bakplåtspapper på en plåt. Testa!

  2. Hejsan! Jag undrar om du kan göra ett icke sponsrat inlägg där du tipsar om lite träningskläder. Kläder som du genuint rekommenderar. Jag är framförallt ute efter ett par bra träningstights som är grymma att jogga utomhus med.

  3. Hej Ida! Jag undrar hur du klarar av att hålla träningsmotivationen uppe? Själv lyckas jag knappt upprätthålla motivationen en vecka i sträck innan jag struntar i träningen och äter massa skräp. Så har det varit under alla år jag försökt ändra min livsstil till det hälsosammare. Jag är inte överviktig, men har hög fettprocent, vilken jag skulle vilja minska och ersätta med muskelmassa. En annan sak jag undrar är hur man sätter upp ett specifikt mål då man vill bli vältränad och hälsosam? Hur mäter man detta liksom? Tack på förhand! Hälsningar

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar