Annons
Annons


GLUTENFRI VEGANSK PASTA


♥ Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket ♥pasta-vegan-nyttig

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen 🙂 Själv har jag nu träningsvärk igen efter att ha kört ett härligt styrkepass igår. Efter styreträning så älskar jag att laga någon pastarätt. En sallad räcker inte alls långt för mig efter ett hårt träningspass. Just nu är jag helt besatt av glutenfri pasta med tomatsås och jag kan inte få nog. Dessutom går det så snabbt att göra och håller mig mätt länge. Nu äntligen har vi börjat få in grymma glutenfria och veganska livsmedel på Welloteket och då bla. massa olika pastasorter, wraps, chips, flingor mm. Ni hittar den glutenfria kategorin <– här.

Annons

RECEPT GLUTENFRI PASTA MED TOFU OCH TOMATSÅS

INGREDIENSER:
Glutenfri rårispasta
Krossade tomater
1 stor morot
1/2 pressad citron
tamaris
färsk basilika
Tofu
groddar
salt, peppar
Bjäst

GÖR SÅ HÄR: Skär upp moroten i slantar och koka tillsammas med önskad mängd pasta. Hacka basilika och skär tofun i bitar. När pastan är klar så häll av vatten och häll på krossade tomater så det täcker pastan, hackad basilika, ca 1 msk tamaris, pressad citron, tofu, salt och peppar. Koka på svag värme i någon min så allt blir varmt. Servera sedan med färska groddar och Bjäst på toppen. Bjäst är veganskt och smakar lite som parmensan och innehåller massa B-vitaminer.

7 kommentarer till “GLUTENFRI VEGANSK PASTA”

  1. Jag älskar era olika pastasorter på wellotelet! Har några olika sorter hemma som jag varierar med, vilket betyder att jag kan äta pasta varje dag! ??

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar