Annons
Annons


GLUTENFRI VEGANSK PASTA MED TOFUWOOK – RECEPT


♥ Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket ♥pasta-vegan-tofuvegan-pasta-glutenfri

Gooood morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen! Jag är peppad på denna dag. Inte för att det händer något speciellt direkt haha eller jo förresten skojade bara. Ska ju skriva på ett kontrakt som innebär nya äventyr 2017. Kommer snart berätta mer 🙂 Sedan ska jag även fixa naglarna hos min finis Celina.

Annons

Men nu till dagens ämne på inlägget PASTA! Jag har alltid varit en pastaälskare och när jag var liten levde jag på pasta och nudlar. Pasta var nog det jag saknade mest under alla åren jag åt glutenfritt. Men nu har det ju kommit så många bra glutenfria pastasorter och vi har tagit in flera av dem på Welloteket.

Ni kan nu hitta glutenfri pasta på teff, hampa, kikärtor, linser, råris mm –> HÄR. Vi har även tagit in mina gutenfria veganska favorit wraps och olika flingor och puffar som ni även hittar på länken ovan.

Men nu till mitt favoritrecept som jag just nu skulle kunna äta till frukost, lunch och middag varje dag just nu 😀

RECEPT PÅ GLUTENFRI VEGANSK PASTA MED TOFUWOOK

INGREDIENSER: 
Glutenfri pasta (jag använde teffpasta)
1/2 paket tofu
Grön sallad/isbergssallad
1 stor morot
2 tomater
groddar
1/2 pressad citron
ca 1 dl krossade tomater
Salt, peppar, basilika

GÖR SÅ HÄR: Koka pastan enligt anvisningar. Skär upp mycket sallad, tomater, tofu, groddar och morot och stek i lite olja och tamaris i ca 5 min. Häll på krossade tomater, pressad citron och krydda med salt, peppar och basilika. Låt puttra i några minuter. Blanda sedan ihop med pastan. MUMS!

11 kommentarer till “GLUTENFRI VEGANSK PASTA MED TOFUWOOK – RECEPT”

  1. Hej! Jag funderar på att tatuera ögonbrynen jag med. Kan inte du ladda upp några bilder på hur dina ögonbryn ser ut idag efter behandlingen? Hur långt tid tog det för det att läka? Blev resultatet som du hade önskat?

    Kram!

  2. Huuur så gott det där ser ut? Blir så inspirerad av dig och försöker leva mer vego/veganskt! På min blogg nouw.com/Amandawibergs så lägger jag just nu ut juliga veganska recept varje onsdag fram till jul. Kallar det Vegolicious julspecial ?? skulle verkligen bli så glad om du ville kika in serien❤️ Kram till dig Wargen

  3. Hej Ida! Jag behöver din hjälp. Vad kan jag som vegetarian, äta istället för fisk? Behöver få i mig omega 3 bl.a och andra bra näringsämnen som finns i fisk. Har ätit fisk tidigare, men har blivit dålig på att få i mig det den senaste tiden. Plus att jag kanske känner att jag egentligen inte vill äta det… Har ej ätit kött på ca. 2 år, men fisk har jag ätit ca 2 ggr i veckan tills för 1 månad sedan. Har du tips?? Du är väldigt inspirerande!

  4. Hej ida! såg att du fått in tonys choklad på welloteket Så kul!!! Älskar den, men undrar lite om den mörka är vegansk? Jag älskar den med havssalt och mandel samt den som bara är mörk.. Men undrar om dom är vegansk?

    Gyrm blogg:D

  5. Hej Ida! Älskar verkligen alla veganska recept du delar med dig av! 😀 Tänkte höra om du har några tips på recept nu inför julen? Till exempel veganska alternativ till julköttbullar m.m. Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar